"Izgledaš i PRELEPO i PRESTRAŠNO u isto vreme": Objavljena prva fotka Lejdi Gage kao Harli Kvin u novom filmu "Džoker"

Vesti 16.02.2023 14:20 0

Snimanje filma “Džoker”, je u toku, a reditelj Tod Filips odlučio je da zaintriga javnost pa je objavio prvu fotografiju na kojoj vidimo kako izgleda Lejdi Gaga u tom filmu

"Izgledaš i PRELEPO i PRESTRAŠNO u isto vreme": Objavljena prva fotka Lejdi Gage kao Harli Kvin u novom filmu "Džoker"

Profimedia

 

Kao što je već objavljeno, Lejdi Gaga u nastavku glumi Harli Kvin, a njena prva fotografija objavljena je, kako to već i priliči, na Dan zaljubljenih, i na njoj se nalazi i Hoakin Finiks. On je za ulogu u prvom delu osvojio Oskara za najbolju mušku ulogu a film je, poprilično neočekivano, 2019. godine zaradio milijardu dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta.

 

 

Priča prvog “Džokera” pratila je Artura Fleka, stand-up komičara i zabavljača koji zbog mentalnih problema gubi posao. Zato se on pretvara u Jokera, čoveka koji se obračunava sa svojim protivnicima i postaje “narodni heroj”. Nastavak filma u naslovu ima “Folie à Deux”, što je medicinski izraz za identičnu mentalnu bolest koja je zahvatilla dvoje ili više ljudi, najčešće članova porodice.

 

 

Snimanje filma “Džoker: Folie à deux” odvija se u Njujorku i Los Anđelesu a premijera je zakazana za 4. oktobar 2024. godine.

Komentari (0)
Loading