Zavirite u stan Novaka Đokovića: Sve pršti od LUKSUZA, ima bazen i saunu, potrošio je na njega GODIŠNJU zaradu, a sada ga je prodao

Vesti 15.11.2021 15:16 0

Najbolji srpski teniser kupio je fantastičan stan sa predivnim pogledom na okean! Pogledajte slike stana i otkrijte koliko ovaj luksuz košta..

Zavirite u stan Novaka Đokovića: Sve pršti od LUKSUZA, ima bazen i saunu, potrošio je na njega GODIŠNJU zaradu, a sada ga je prodao

Printscreen/Instagram

 

Novak Đoković je u Majamiju nedavno prodao luksuzan stan koji ima pogled na okean. Ovu vest prenosi "The Real Deal".

 

 

 Ova nekretnina ima tri spavaće sobe, i nalazi se u novom stambenom kompleksu "Eighty Seven Park", koji je projektovao slavni arhitekta Renco Pjano.

 

 

Pored toga što pruža neverovatan pogled na Atlanski okean, Novak je u domu u Majamiju uživao u bazenu i privatnom parku, u kojem je nesumnjivo provodio dosta vremena sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom.

 

 

Vest da je Đoković kupio ovu nekretninu odjeknula je pre nekoliko godina. A sada se zna i cena. 

 

 

Kvadratura stanova u kompleksu može biti od 130 do 650 kvadratnih metara. Cene se kreću od 1,6 do neverovatnih 45 miliona dolara za penthaus.

 

- Bio sam oduševljen neverovatnom uslugom, ekskluzivnim pristupom parku, panoramskim pogledom na kopno i more... Moja porodica imaće savršen život ovde. Oduševljen sam dizajnom ove zgrade – ispričao je Novak.

Đoković je za ovaj raj na zemlji izdvojio oko devet miliona evra prema proceni "The Real Deal". Dakle, srpski as je zbog uživanja u Majamiju ostao gotovo bez cele godišnje zarade, koja je u 2019. iznosila oko 12 miliona dolara.

Komentari (0)
Loading