Gde je NESTAO najstariji sin Anđeline Džoli? Na Breda je fizički nasrnuo, a kasnije se pričalo da su ga OTELI!

Vesti 15.11.2021 17:55 0

Bred Pit i Anđelina Džoli imaju troje biološke dete, a još toliko su odlučili da usvoje. Ne vole sva njihova deca medijsku pažnju, posebno najstariji sin Madoks

Gde je NESTAO najstariji sin Anđeline Džoli? Na Breda je fizički nasrnuo, a kasnije se pričalo da su ga OTELI!

Tanjug/Ap

Madoks Džoli-Pit je rođen u Južnoj Koreji, a sada je u dvadesetim i studira biotehnologiju.

U poslednje vreme Anđelina je u žiži javnosti nakon što se pojavila u najnovijem Marvelovom filmu "Eternals". Dugo je živela daleko od reflektora i bila u svom svetu sa svojom decom, ali je odlučila da ponovo stane na svoje noge i vrati se glumi.

Iako se šuška da uživa u ljubavi s 15 godina mlađim muškarcem, Anđelina se na crvenim tepisima uvek pojavljuje sa svojom decom koju ima s Bradom.

Reč je o ćerkama Zahari, Šiloh i Vivijan, i sinovima Knoksom, Paks Tienom i Madoksom.

Poslednjih godina se najviše pisalo o ćerci Šiloh kako želi da postane dečak, o čemu je otvoreno govorila i Anđela i Bred, ali poslednjih nekoliko pojavljivanja, imali smo prilike da vidimo kako je mlada Šiloh zablistala u veoma ženstvenim haljinama i sa šminkom na licu.

Gde je NESTAO najstariji sin Anđeline Džoli? Na Breda je fizički nasrnuo, a kasnije se pričalo da su ga OTELI!

EPA

 

Osim nje, pisalo se i o Madoksu, koji je ujedno i prvo usvojeno dete Breda i Anđeline. On koliko god može izbegava medije, ali posle navodnog fizičkog obračuna sa Bredom, on se našao na meti medija, te je i na sudu završio zbog toga.

Anđelina Džoli po prvi put iznela u javnost detalje RAZVODA sa Bred Pitom i nasilja nad njihovom DECOM!

Nedavno je napunio 20 godina i veoma je uspešan student. Zbog školovanja se malo odvojio od svoje porodice, pa ga zato retko viđamo sa Anđelinom.

- Jako sam ponosna i nadam se da ću videti sve što će postići - rekla je jednom prilikom Anđelina kojoj su deca centar sveta.

Iako ne može često biti sa slavnom majkom, Madoks je jako vezan uz nju, a navodno koristi samo njeno prezime, dok je Pitt odbacio. Ipak, navodno ga oskarovka ne podržava u tome unatoč bolnom i jednom od najgorih i najskupljih razvoda u istoriji Holivuda.

Anđelija je usvojila Madoksa 2002. godine u Kambodži gde je snimala prvi nastavak o Lari Kroft. U tome joj je pomogla, Lauryn Galindo, koja je dve godine nakon toga završila u zatvoru zbog optužbi za falsifikovanje američkih viza za tamošnju siročad.

Upravo zato, postavilo se pitanje je li možda i Maddoks među decom koja su 'oteta' svojim biološkim roditeljima. Ipak, 45-godišnja glumica je oštro opovrgnula takve glasine.

Glumica je Zaharu usvojila iz Etiopije, a sina Paksa iz Vijetnama.

Komentari (0)
Loading