"Nikada me nije priznao": Vanbračna ćerka poznatog glumca otkrila detalje o svom detinjstvu bez oca

Vesti 23.02.2023 08:00 0

Tesa Gurin, 28-godišnja ćerka poznatog glumca Džeka Nikolsona, dala je iskren intervju u kome je pričala o svom detinjstvu lišenom prisustva slavnog oca

"Nikada me nije priznao": Vanbračna ćerka poznatog glumca otkrila detalje o svom detinjstvu bez oca

Profimedia

Na pitanje zašto je glumac odlučio da ode iz njenog života, 28-godišnjakinja je rekla da joj niko nikada nije dao "konkretan odgovor". Ona je dodala da je Džek "komplikovana osoba" i da se njena majka takođe "bori sa sopstvenim demonima".

„Kada sam bila mala, majka mi je rekla da nikome ne govorim da imam poznatog tatu“, rekla je Gurin.

„Znala sam da je moćan i veoma bogat, tako da sam se na neki način osećala kao lik u stripu o siročetu Eni.

Tesa Gurin je rekla da je njena majka sama odgajala nju i njenog mlađeg polubrata i živela u malom dvosobnom stanu. Džek Nikolson je pristao da finansira njeno privatno školovanje u Njujorku, ali je njegovo odsustvo veoma negativno uticalo na njen život i samim tim doprinelo tome da devojčica bude izbačena iz škole.

„Izlazila sam nekoliko godina sa momkom koji je takođe bio glumac i otvorila sam mu se... Rekla sam mu kako mi je bilo teško odrastati. Kao odgovor, on je počeo da citira monolog mog oca iz The Departed. "

„Vanbračna“ ćerka Džeka Nikolsona

„Kao i ostatak sveta, Džek je uvek bio izvor fascinacije za mene. Poslednjih godina, kada sam želela da saznam više o njemu, gledala sam njegove stare intervjue na Jutjubu. To me je navelo da otkrijem da delimo isti smisao za humor. Čak sam pročitala i njegov dnevnik Anjelice Huston, samo da saznam kakve su bile njene godine sa njim. Mislim da je jedan od najvećih glumaca svih vremena. Čula sam da voli da slika koliko i ja, " rekla je ona.

"Najfrustrirajućim delom mog života se govori o 'navodnoj' ćerki ili 'vanbračnom' detetu Džeka Nikolsona. Bez obzira na definiciju iz rečnika, ja sam apsolutno legitimna. Nemam čega da se stidim. Iako Džek nikada nije javno priznao da je on moj biološki otac. Postojim na veoma značajan način“, dodala je ona.

"Nikada nisam bila privilegovana"

Ova 28-godišnjakinja je postala poznata kada je NjuzVik objavio njen esej "Ja sam ćerka Džeka Nikolsona. 

„Odrastajući bez oca, sedela sam po strani i frustrirano gledala kako druga slavna deca besprekorno obezbeđuju svoje uloge“, napisala je ona. U pomenutom eseju, Tesa je pozvala svoje vršnjake da „uživaju u svom položaju i koriste ga umesto da se žale“.

Ona je takođe dodala da „mogu da razumem njihovu frustraciju, ali da glavna pokretačka snaga glumca treba da bude želja da dokaže sopstveni talenat, bez obzira na slavne roditelje. Ova 28-godišnjakinja se prvenstveno osvrnula na reči Lili-Rouz Dep , ćerku Džonija Depa i Vanese, koja je javno izjavila da svoj uspeh ne duguje roditeljima.

Tesa je oduvek želela da bude glumica, ali je rekla da je njena majka uvek bila protiv toga . Kasnije se pitala da li treba da krene očevim stopama, posle „iscrpljujuće” terapije, konačno se odlučila na to.

"Ranije sam se osećala kao da nemam pravo da radim ono što volim jer je gluma 'njegova' stvar.

Džek Nikolson ima još najmanje petoro dece sa četiri različite žene. Većina je odlučila da nastavi karijeru u šou biznisu. Dženifer je radila kao filmski kostimograf i vodila starinski butik čiji su klijenti bili poznati ljudi, Lorein je glumica i rediteljka, glumčev jedini sin, Rej , takođe je krenuo stopama svog oca.

Tesa se morala sama snaći.

„Neću dozvoliti da me uništi“, rekla je. "Učiniću da mi to da snagu."

Komentari (0)
Loading