Nataša Aksentijević otvorila dušu: Silne uloge je GUBILA zbog debljine, susretala se s UVREDAMA, pa je odlučila da izgubi 50 kilograma

Lana Vidović Vesti 16.11.2021 19:16 0

Osim zdravlja, jedan od glavnih razloga zbog kojih je glumica i voditeljka Nataša Aksentijević odlučila da promeni svoje navike i ishranu

Nataša Aksentijević otvorila dušu: Silne uloge je GUBILA zbog debljine, susretala se s UVREDAMA, pa je odlučila da izgubi 50 kilograma

Printscreen/Instagram

 

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK, iznenadila je javnost kada je pre nekoliko meseci saopštila da sebi daje rok od godinu dana da izgubi 50 kilograma.

Do sada je uspela da skine više od 20 kilograma uz pomoć ličnog trenera, nutricioniste i psihologa, timu koji brine o njenom izgledu i zdravlju.

Kako je ranije isticala, često je trpela uvrede na račun fizičkog izgleda zbog viška kilograma s kojim se ceo život nosila, a glumica je sada istakla da je zbog toga puno puta bila odbijena za uloge.

Kako je otkrila, nikada nije igrala ljubavnice.

 

 

- Hoću da smršam i zato što želim da pokažem i dokažem da mogu da igram širok dijapazon uloga, a ne samo simpatične buckice. Nikad nisam igrala neku ljubavnicu, sekretaricu... Koliko uloga sam izgubila zato što su rekli: 'Ova je debela - rekla je Nataša u svojoj emisiji na televiziji K1.

Najviše pati zato što ne sme da jede slatko, ali neretko poklekne na putu da postane prava zgodnica, pa pojede i neku "zabranjenu" namirnicu, ali i sve prizna svom timu.

- Pao mi je šećer i pojela sam bananu. Ja uopšte neću da odustanem od svega ovoga, ja ću da istrajem do kraja, ali to ne znači da treba da umrem na tom putu. Otići ću u drugu krajnost, postaću anoreksična ili bulimična - požalila se svom psihologu u emisiji u kojoj vodi gledaoce kroz proces mršavljenja.

Otkrila je u emisiji "Na moj način" i kako je ranije izgledao njen odlazak u pekaru, pre nego što se upustila u ovu avanturu.

- Ja najviše volim da idem u pekari, jednu za koju svi znaju u Nemanjinoj ulici, i tamo se zna šta se jede: burek obavezno, uzme se lepo i mrežica sa pečenicom i topljenim sirom, jedan štapić sa maslinama, jedan štapić sa slaninom, kiflice sa eurokremom (300 grama), dva parčeta štrudle. Ko voli mini pice može i to, a ja obavezno uzmem osam kiflica s kačkavaljem - pričala je ranije Nataša Aksentijević.

Komentari (0)
Loading