Umro je Madonin rođeni brat: Živeo je kao BESKUĆNIK, bio zavisnik od ALKOHOLA, a njeni MILIONI nisu uspeli da ga SPASU

Vesti 26.02.2023 17:10 0

Madona se još uvek nije oglasila na vest da je umro njen najstariji brat

Umro je Madonin rođeni brat: Živeo je kao BESKUĆNIK, bio zavisnik od ALKOHOLA,  a njeni MILIONI nisu uspeli da ga SPASU

Shutterstock

 

Madonin najstariji brat Entoni Čikone umro je u 66. godini, javili su zapadni mediji. Vest je prvi objavio Džo Henri, muž Madonine sestre Melanije Čikone.

U svojoj izjavi je naveo: "Moj šurak Entoni Žerar Čikone je večeras napustio ovaj svet. Upoznao sam ga u cvetu mladosti, kad mi je bilo 15. godina, u Mičigenu. Mnoge su godine prošle od tada."

Madona je rođena u Mičigenu, u katoličkoj porodici, uz petoro braće i sestara. Entoini je bio najstariji. Dok je Madona Luiza Veronika Čikone, kako joj je puno ime, otišla je 1978. godine u Njujork kako bi se bavila plesom, Entoni je ostao u Mičigenu. Postao je alkoholičar i završio kao beskućnik.

"Entoni je imao kompleksnu ličnost", napisao je Džo opraštajući se od šuraka. "U nekim momentima smo se i zakačili, baš kao što to rade i rođena braća. Ali ja sam ga voleo i razumeo bolje nego što sam nekad želeo da pokažem", dodao je.

"Nevolje se zaboravljaju, a porodica ostaje na okupu, držeći se za ruke. Zbogom, brate Antonije. Nadam se da te Bog u kog je tvoja majka verovala čeka da te prihvati. Barem u današnjem danu me niko neće uveriti u suprotno."

"Dejli mejl" je 2017. pisao da je Entoni uspešno završio određenu vrstu programa odvikavanja i vratio se kući porodici.

Madonin brat je dolazio u sukob sa zakonom, pa je 2013. zadobio povrede nakon što se opirao hapšenju u javnom toaletu kada je i zabeležena ova fotografija.

Entoni Čikone je javno optuživao sestru Madonu i ostale članove porodice da su ga napustili. Pevačica mu se navodno obraćala na razne načine i platila njegov boravak na rehabilitaciji u Teksasu.

Komentari (0)
Loading