Glumica DŽEJDA Smit obrijala glavu na PEDESETI rođendan: Supruga Vila Smita otkrila zašto je to uradila i ko je na to NAGOVORIO

T.Đ Vesti 15.07.2021 14:01 0

Glumica Džejda Pinket Smit, supruga Vila Smita, i ćerka Vilou objavile su fotografiju na Instagramu na kojoj su pozirale bez kose.

Glumica DŽEJDA Smit obrijala glavu na PEDESETI rođendan: Supruga Vila Smita otkrila zašto je to uradila i ko je na to NAGOVORIO

Printscreen/Instagram

Glumica se nekoliko godina unazad bori sa opadanjem kose. Prvo vreme svoj problem prikrivala je turbanima, marama, a sledeći korak bio je šišanje kose na veoma kratku frizuru, a onda je došlo vreme i na onaj najradikalniji - brijanje glave. 

Bilo je zastrašujuće kada je prvi put započelo. Jednog dana bil sam pod tušem i imala sam pune ruke svoje kose, pomislila sam, O, Bože, da li ću ćelava? -  priznala je 2018. godine.


- Bilo je to jedno od onih vremena u mom životu kada sam se bukvalno tresla od straha -  dodala je, jer je njena kosa uvek bila veliki deo njenog identiteta.

Priznala je da je obožavala svoju kosu i da će joj faliti svakodnevni rituali kada je kosa u pitanju.

 

 

 

- A onda jednog dana da kažem: O, bože, možda više neću imati taj izbor.

Glumica je rekla da se konsultovala sa više stručnjaka i lekara kako bi pronašli koren njenog problema, ali nije došla do zaključaka.

- Dobila sam sve vrste testova koje moram da uradim, a lekari jednostvano i dalje ne znaju zašto je to tako -objasnila je Džejda.

 

 

Hrabra glumica bez dlake na jeziku isticala je svoju životnu borbu sa narkoticima kako bi bila primer drugima, a i ovog puta osnažila je veliki broj žena koji se bori sa agresivnim opadanjem kose. 

Korak dalje napravila je i njena ćerka Vilou koja je samo jednim, ali i velikim gestom pokazala koliko podršku ima od nje. 

 

- Najiskreniji poklon je kada se daje od srca pravoj osobi u pravo vreme i na pravom mestu i kada ne očekujemo ništa zauzvrat -  poručila je Vilou Smit, a istu objavu podelila je i njena majka Džejda sa svojim pratiocima.

- Vilou me je naterala da ovo učinim jer je došlo vreme da pustim sve... Moje pedesete biće božanstveno osvetljene ovom obrijanom glavom -  napisala je Džejda Pinket Smit ispod iste fotografije.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading