Leonardo Dikaprio uhvaćen u Parizu sa bivšom devojkom Kilijana Mbapea

Vesti 05.03.2023 15:51 0

Glumac je bio na Nedelji mode u francuskoj prestonici

Leonardo Dikaprio uhvaćen u Parizu sa bivšom devojkom Kilijana Mbapea

Shutterstock

Leonardo Dikaprio je jedan od najpoznatijih glumaca u Holivudu. Ono pored žena obožava i modu. Zbog toga je viđen na Nedelji mode u Parizu, koja se u francuskoj prestonici održava od 27. februara do 7. marta.

Glumac ne samo da je gledao modne revije, već je uživao i u pariskim noćima, a u jednoj od njih je viđen sa bivšom partnerkom Kilijana Mbapea, Rouz Bertram, o kojoj se pričalo .

Ovo je preneo Dejli mejl, koji je u petak objavio slike belgijske manekenke sa američkim glumcem.

Oboje su prisustvovali zabavi koju su organizovali Dikaprio i njegov prijatelj Riči Akiva u poznatom pariskom restoranu Kuku. U britanskim medijima kažu da su zvezda 'Titanika' i 28-godišnja manekenka stigle na žurku u isto vreme.

Leonardo Dikaprio uhvaćen u Parizu sa bivšom devojkom Kilijana Mbapea

Profimedia

 

Glumac je bio obučen u ležernom stilu, u crnom, sa kačketom kako ga paparaci ne bi prepoznali, ali su i tako kamere uspele da ga uslikaju pre ulaska u restoran.

Ko je Rouz Bertram?

Ona je model iz Belgije, poznata po tome što je radila sa brendovima kao što su H&M ili L'Oreal.

Osim što je bila sa zvezdom PSŽ-a , bila je i sa holandskim fudbalerom Gregorijem van der Vilom, sa kojim je dobila ćerku Naleju, koja sada ima pet godina.

Nakon što je prekinula vezu sa ovim igračem, sa kojim je provela osam godina, povezivali su je sa Mbapeom , ali otkako su počele glasine, nisu davali izjave o tome i nisu se oglasili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading