"Nadam se da će ojačati": Poslednja FOTOGRAFIJA kraljice Elizabete je POTRESLA javnost, PREPOLOVILA SE, a oglasio se i princ!

Vesti 18.11.2021 12:43 1

Poslednjih nedelja se priča da je kraljica Elizabeta II u lošem stanju, te se zato povukla u Vinzdor gde se nalazi na prinudnom odmoru

"Nadam se da će ojačati": Poslednja FOTOGRAFIJA kraljice Elizabete je POTRESLA javnost, PREPOLOVILA SE, a oglasio se i princ!

Tanjug/Ap

Kraljičina najnovija fotografija je zabrinula celu Britaniju, na njoj ne izgleda vedro, čilo i nasmejano, a i dosta je smršala.

Na Instagramu kraljevske porodice objavili su da se vratila svojim dužnostima i susrela se sa Nikom Karterom u dvorcu Vindsor. Objava je brzo sakupila više od 100.000 lajkova i mnogi obožavaoci su istaknuli da su srećni što Elizabeta II. ponovno izvršava svoje obveze.

Tanjug/Ap

 

- Izgleda jako sitno;

- Zabrinut sam. Izgleda krho, nadam se da će ojačati;

- Njene ruke sam prvo primetio, izgledaju malo plavo;

O njenom zdravlju se oglasio i sin, princ Čarls.

ZABRINJAVAJUĆE: Stiglo obaveštenje iz Bakingemske palate, kraljica Elizabeta uzima "ODMOR"

- Dobro je, hvala na pitanju. Jednom kada napuniš 95, nije lako kao nekada. Dovoljno je loše sa 73 godine! - rekao je aludirajući na svoje godine i nedavni rođendan.

"Bože čuvaj kraljicu" ODJEKNULO je Britanijom: Kraljevska porodica izašla u JAVNOST i minutom ćutanja odala počast POGINULIMA, opet bez Elizabete II

Inače, kraljica zbog bolova u leđima u prošlu nedjelju nije bila na komemoraciji u spomen na ratne žrtve. Britanci zadnjih nedelja brinu zbog njenog zdravlja, a javnost je iznenadilo i kada se nedavno pojavila na događanju sa štapom za hodanje koji nije koristila.

Komentari (1)
Loading
Boki
22.11.2021 21:42

Reptil