Italijani BESNI: Lejdi Gagu razapinju KRITIČARI, njen naglasak je UŽASAN!

Vesti 18.11.2021 14:01 0

Premijeru biografske drame fenomenalnog Ridlija Skota moći ćete da vidite u našim bioskopima 25. novembra. Lejdi Gaga, koja je igrala Veroniku Ređani u filmu "Gučijevi", čak je morala da se suoči sa italijanskim naglaskom zbog svoje uloge

Italijani BESNI: Lejdi Gagu razapinju KRITIČARI, njen naglasak je UŽASAN!

Tanjug/Ap

Nakon što je prvi trejler za film "Gučijevi" ugledao svetlost dana ranije ove godine, italijanski naglasak Lejdi Gage postao je predmet mnogih debata.

Frančeska De Martini, nastavnica dijalekta Salme Hajek, rekla je za The Daili Beast da je morala da se složi sa kritikom naglaska glavnog lika.

- Žao mi je što to kažem, ali njen naglasak zvuči više ruski nego italijanski - rekla je De Martini. Tokom snimanja, učiteljicu je zamolila Salma Hajek, koja je glumila Đuzepinovu "Pin" Aurijemu za pomoć, jer je ona rođena u Napulju.

- Bila sam veoma iznenađena što su me pozvali da snimam - priznala je De Martini.

Ona je dodala da Gagin naglasak nije zvučao kako bi trebalo.

- Primetila sam kada sam imala slušalice. Tako da sam jasno čula Ladi Gagu - rekla je nastavnica dijalekta.

Gaga je nedavno rekla za britanski Vogue da je provela devet meseci snimajući sa italijanskim akcentom, pa čak i da ga je vežbala non stop. Stoga se mora verovati da njen rusko-italijanski dijalekt neće iritirati italijansku bioskopsku publiku.

Komentari (0)
Loading