Zahvaljujući ovim vežbama Džej Lo izgleda kao BOGINJA: Ne propušta treninge i disciplinovana je kao vojnik

Vesti 08.03.2023 10:45 0

Iako ima 53, izgleda savršeno

Zahvaljujući ovim vežbama Džej Lo izgleda kao BOGINJA: Ne propušta treninge i disciplinovana je kao vojnik

Profimedia

Dženifer Lopez, popularna latino zvezda i pop diva, neumorno teži održavanju svoje vitke figure, koju sa svoje 53 godiname sa ponosom ističe kao njen zaštitni znak, što je i sama potvrdila u jednom intervjuu.

Ovaj zapanjujući izgled i sjajno raspoloženje duguje dugogodišnjem redovnom vežbanju. Uživa u plesu, te gotovo svakodnevno paparaci beleže njen izlazak iz teretane, znojavu i bez trunke šminke. To je samo jedan deo specijalne fitnes rutine, koja se sastoji od sedam koraka, a mi vam donosimo nekoliko njenih glavnih principa.

Zahvaljujući ovim vežbama Džej Lo izgleda kao BOGINJA: Ne propušta treninge i disciplinovana je kao vojnik

Profimedia

 

Dženifer Lopez vežba tri do četiri puta nedeljno po sat vremena, pri čemu se svaki put fokusira na drugi deo tela. Naglašava da joj je jutro najbolje vreme za naporne treninge kao što su kardio, mrtvo dizanje i boks. Uprkos tome što ponekad radi do kasno u noć, ne odustaje od svojih treninga i nikada ih ne preskače.

- Ustajanje ujutro ponekad može biti teško, ali ipak nađem snagu i odradim vežbe, čak i ako to znači da ću vežbati sat vremena -otkriva nam ovaj poznati umetnik.

Dženifer Lopez nije samo poznata po svom spektakularnom izgledu, već i po nesvakidašnjoj disciplini i predanosti kada je reč o održavanju svog tela u formi. Njen lični trener Dejvid Kirš otkrio je da je diva izuzetno posvećena vežbanju, a njeni napori su očigledni - njena zadnjica  je jedna od najatraktivnijih na svetu.

Kako bi održala ovakvu figuru, Dženifer praktikuje niz vežbi poput mrtvog dizanja, čučnjeva, dizanja tegova, iskoraka sa trakom oko nogu i mnogih drugih. Ona takođe obraća pažnju na trbušnjake, koje radi u serijama od po 50 i 35 ponavljanja.

Međutim, vežbanje nije jedina stvar kojoj se Dženifer posvećuje da bi održala svoju figuru. Ona takođe voli da pleše kako bi se oslobodila stresa i poboljšala svoje raspoloženje.

- Kada se osećam loše, počnem da plešem. To mi pomaže da vidim koliko je moje telo sposobno i da osetim nalet endorfina koji mi pomažu da se osećam bolje - otkrila je zvezda.

Na kraju, diva naglašava da je dobar odmor takođe veoma važan za njen zdrav način života. San od najmanje osam sati je neophodan za normalno funkcionisanje tela, što je nešto što Dženifer itekako poštuje.

 

Komentari (0)
Loading