Pomirio se da NEĆE IMATI DECU, a onda je JEDAN razgovor sa Amal sve promenio: Džordž Kluni nikad iskreniji i emotivniji!

Najžena Vesti 19.11.2021 08:30 0

Američki glumac Džordž Kluni nedavno je gostovao u podkastu Marka Marona, pod nazivom "WTF with Marc Maron", gde se prisetio trenutka kada su on i supruga Amal saznali da čekaju blizance.

Amal Kluni

EPA

"Da razjasnimo neke stvari, ja nisam hteo da se ženim, a kamoli da imam decu. A onda je ta neverovatna osoba ušla u moj život i ja sam izgubio glavu zbog nje. Znao sam od prvog momenta da će sve da bude drugačije", započeo je priču Kluni i dodao:

"Nisam ni sanjao da ću da imam blizance. To je bio trenutak za pamćenje. Bili smo kod doktora i on je ispred sebe stavio sliku sa ultrazvuka i rekao: 'Divno, ovde je jedan dečak', i ja sam se oduševio što ću da dobijem sina. A onda je rekao, 'tu je i devojčica'. Tada sam samo pomislio - 'S**nje!' Sestra od Amal ima blizance i bio sam zapanjen. Jedva sam bio spreman za jedno dete, ali danas ne žalim. Zahvaljujem Bogu što smo imali jedni druge tokom ove pandemije".

"Lepi dečko sa Dorćola, dobri duh Beograda" On je važio za NAJLEPŠEG srpskog glumca, prerano je PREMINUO, a evo šta je rekao POSLEDNJI put u javnosti!


Glumac se prisetio i trenutka kada su njegova supruga Amal i on počeli da razmišljaju o stvaranju porodice.

"Bili smo nekih godinu dana u braku i sećam se da smo jedno veče bili kod prijatelja koji su imali decu, jako glasnu decu. Amal i ja smo otišli u šetnju i počeli smo da razgovaramo. Oboje ssmo jedno drugom priznali da smo srećni i da se volimo. A onda je ona dodala da bi svoju sreću i ljubav trebalo da podelimo sa još nekim", otkrio je Kluni i rekao da je o tome razmišljao svega jedan minut.

"Tada sam samo rekao: 'Ako si za, možemo da pokušamo'. Moram da priznam da je cela situacija bila emotivna, jer sam bio uveren da nikad neću imati decu i već sam se pomirio sa tom odlukom".

Moćnija i od kraljice ELIZABETE: Ova pevačica će biti NAJBOGATIJA žena samo zbog JEDNOG PAPIRA?!

Holivudski zavodnik bio je poprilično pričljiv i o svojoj deci, ali i o njihovoj naravi.

"Već imaju svoj stav, jako su zabavni i stalno se šale", rekao je Kluni, a potom otkrio šta četvorogodišnji Aleksandar radi svako jutro.

'Svako jutro, tačno u osam sati, Aleksandar kuca na vrata. Ja pitam - ko je, a on kaže: 'To sam ja, Aleksandar Kluni'. Potom otvorim vrata, kako bi što brže utrčao u moju sobu dok se smeje. Njih dvoje me zaiste čine srećnim", zaključuje Kluni za podkast.

Komentari (0)
Loading