Merima bi danas napunila 70. godina: Rodila je tri prelepe ćerke i sina, a evo kako izgledaju i čime se bave

Jelena Vukelić Vesti 09.11.2023 10:01 1

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir danas bi napunila 70 godina. Preminula je 20. novembra 2021. nakon što je izgubila borbu sa teškom bolešću

Merima bi danas napunila 70. godina: Rodila je tri prelepe ćerke i sina, a evo kako izgledaju i čime se bave

Printscreen/Youtube

Legendarna pevačica Merima Njegomir preminula je u 68. godini. Snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge. Rođena je 9. novembra 1953. godine u Beogradu, gde je živela i radila.

Pevačica narodne muzike Merima Njegomir 1979. udala se za Milana Njegomira, koji je preminuo prošle godine, i sa kojim je dobila četvoro dece.

Deca su već velika, samostalna, i ne privlači ih estradni život. 

Milica je krenula maminim stopama, ali se povukla iz javnog života i danas radi kao službenik kod poverenice za zaštitu ravnopravnosti.

 

 

 

Jelena je udata i na prezime Njegomir dodala je Grahovac. Ova Merimina kćerka se bavi lajf-koučingom i svojevremeno se pisalo o njoj jer koristi "vibriranje", tehniku za privlačenje novca koja je proslavila Anu Bučević. Jelena možda i više liči na mamu od Milice. 

 

 

Ćerka Ljubica je takođe udata i vlasnica je poznate poslastičarnice u Beogradu.

 

 

 

Sin Marko se bavi pravom i kao jedino muško, pravi je mezimac u porodici.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Nenad Ranisavljevic Paris
20.11.2021 15:10

Koristim ovim putem priliku da porodici preminule pevacice Barda narodne muzike Merime Njegomir izrazim saucesce i duboku naklonost i postovanje . Njene pesme kao sto su Ivanova korita , Ruzmarin , Zbog tebe placem , Mezimica i.t.d ostace u secanju mnogim postovaocima umetnickog opusa cenjene pevacice . Sta na kraju balade a zivot njen je zaista balada za trajno secanje i pamcenje reci osim jednog velikog Hvala vam Merima za sve vase pesme koje ste nam podarili i ostavili u amanet za vecno secanje na vas .Pamticemo vas i secati vas se po pesmama vasim . Vecna vam slava i Hvala .