Svi znaju da će glumiti u "Južnom vetru", ali malo ko zna ko je Majkl Medsen: TRI puta se ženio, igrao je u više od 170 filmova, a pored glume ima još jedan BIZNIS!

Vesti 20.11.2021 22:32 0

Pored toga što je Medsen poznati američki glumac malo ko zna da ima i te kako buran ljubavni život

Svi znaju da će glumiti u "Južnom vetru", ali malo ko zna ko je Majkl Medsen: TRI puta se ženio, igrao je u više od 170 filmova, a pored glume ima još jedan BIZNIS!

Shutterstock

Holivudski glumac Majkl Medsen (64) zaigraće u drugoj sezoni serije "Južni vetar", potvrdio je Miloš Avramović, reditelj ovog ostvarenja, ekskluzivno za "Alo!". Kako se saznaje, Majkl će tumačiti rolu čoveka koji štiti američke interese u Srbiji, a snimanje druge sezone serije počeće na leto iduće godine.

Međutim, pored toga što je Medsen poznati američki glumac, koji je igrao u više od 170 filmova, iza sebe ima i mračnu prošlost.

Naime davne 2012 godine uhapšen je pošto se potukao sa sinom tinejdžerom, u alkoholisanom stanju, saopštila je policija u Los Anđelesu. Pored toga što je uhapšen u sopstvenom domu na slobodu je mogao samo da izađe ukoliko bude isplaćena kaucija od 100.000 dolara, što se i desilo. Od tada glumac je odlučio da drži porodični život što dalje od očiju javnosti.

Odrastao je sa Srbima

 

Verovali ili ne, ali Medsen je ranije dolazio u Srbiju i svakom prilikom je isticao da voli našu zemlju i da je smatra izuzetno lepom. Iako je mnoge iznenadila ova informacija, glumac sa osmehom otkriva da je on praktično odrastao sa Srbima!

- Odrastao sam u Čikagu, gde ima dosta Srba, pa vaš narod nije nepoznanica za mene. Verovatno je odatle došla i ljubav prema vašoj zemlji - rekao je šarmantni glumac jednom prilikom.

Stao je na ludi kamen čak tri puta

Pored silne akcije koja se dešava u njegovom životu, ali i na filmskom platnu, malo ko zna da ima i te kako buran ljubavni život.

Prvu ženu Georginu La Piere upoznao je davne 1893 godine, mnogi će reći da je to bila ljubav na prvi pogled pošto je par odmah sledeće godine izgovorio sudbonosno "Da"! 

Iako je sve delovalo kao iz bajke, glumac je ipak ovaj brak ostavio u prošlosti jer su se on i Georgina razveli posle samo dve godine zajedničnog života. Osim toga da nisu imali decu malo se zna o Majklovom prvom pokušaju u ozbiljnoj ljubavi.

 

Posle razvoda, glumac se posvetio sebi, ali i svojoj karijeri pa je sve do 1991 godine učestvovao u mnogim velikim filmskim ostvarenjima, a jedno od najznačajnijih je film o čuvenom rok bednu "The Doors".

Sticajem okolnosti iste godine kada je i taj film izašao, Majkl upoznaje svoju drugu ženu, Dženin Bisignano, koja je takođe glumica. Međutim, ni ovaj brak nije bio "zauvek" jer se glumački par rastao samo četiri godine kasnije.

Mada, i pored toga što mu je drugi brak duže trajao Majkl je sa glumicom dobio dva sina - Krisa (27) i Maksa (23). A stariji sin je od nedavno odlučio da upliva u glumačke tokove u kojima haraju njehovi roditelji.

Međutim, kupidonova strela je konačno pogodila glumca 1996. i tada je po treći put odlučio da stane na ludi kamen, ali ovaj put sa koleginicom DeAnom, sa kojom je do dan danas ostao u brak.

 

DeAna mu je rodila tri sina Hadsona (23), Kalvina (21) i Luku (21), ali njihov porodični život se drži što dalje od očiju javnosti.

Biznis koji nije vezan za glumu

Iako je smatran ikonom "opasnih momak" zbog uloga u filmovima kao što su "Reservoir Dogs", "Kill Bill", "Donnie Brasco" ili čak "Sin City", Majkl je ipak rešio da raširi svoja krila i upusti se u jedan projekat koji nije toliko usko povezan sa velikim filmskim platnom.

Pored  glume, Majkl je odlučio da se oproba u ulozi preduzetnika. Kako i sam kaže, jednog dana je njegova žena spremila "najbolja rebara na svetu" i u tom momentu je shvatio da će uz njih savršeno ići neki sos - ali ni jedan nije bio po njegovom ukusu.

- Uvek sam sebi govorio, jednog dana ću napraviti svoj sos, a kasnije jesam - rekao je glumac u intervjuu za "Felixmag".

Istog dana je otišao u prodavnicu i pokupovao je sve soseve kako bi mogao da prostudira sve sastojke i da shvati u čemu je razlika između svakog.

Kada je konačno shvatio šta tačno od želi od ukusa, upustio se u proizvodnju i danas ima svoju liniju "American Badass" ljutih soseva.

Komentari (0)
Loading