Nikola Rokvić se dramatično ugojio nakon smrti oca: Zahvaljujući ovom REŽIMU uspeo je da skine 17 kilograma

Vesti 16.03.2023 14:02 0

Nikola Rokvić je ponovo doveo liniju do savršenstva i podsetio nas na period kada je učestvovao u jednom rijaliti programu

Nikola Rokvić se dramatično ugojio nakon smrti oca: Zahvaljujući ovom REŽIMU uspeo je da skine 17 kilograma

Printscreen/Instagram

Na svom Instgram profilu Rokvić je podelio intimnu ispovest i otkrio kako je uspeo da skine višak kilograma.

- Za zdravlje se borimo dok smo mladi! Tada ga i čuvamo, skladištimo za pozni period života…

2021 godina je za mene bila jako stresna, bolest očeva, borba godinu dana sa opakim neprijateljem, uticala je i na mene da nisam imao volju da treniram, kao ni da vodim baš mnogo računa o ishrani…
Došao sam u jednom trenutku do 110 kg!Ta kilaža se vidi na prvoj fotografiji…Umor, tromost, pospanost…
Kraj oktobra 2021. počeo sam sa Kik Boks treninzima, 4 puta nedelji" -započeo je Nikola svoju ispovest na Instagram profilu.

 

 

On je potom dodao  da je treninge kombinovao sa trčanjem, ali da to  iz ove perspektive ne bi preporučio, jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa prži teško stečeni mišić. Priznao je i da je imao balansiranu ishranu, ali sa dosta grešaka i naglasio da je najbitnije to što se pokrenuo.

- Smanjili smo unos ugljenih hidrata a povećali unos proteina i masti! 6 meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda 3,4 pauze od po 7,8 dana, doveli su do lepih rezultata. Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način! Sada sam na postu, balansirano unisim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora! Imam 93 kilograma! Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka!

Osećam se kao nov čovek - poručio je poznati pevač.
Komentari (0)
Loading