Adrijana Lima izbacila sliku na kojoj izgleda kao BOGINJA: Zapušila usta hejterima koji su je prozivali da izgleda kao MEČKA

Vesti 16.03.2023 14:41 0

Adrijana Lima, jedna od najpoznatijih Viktorijinih anđela, našla se na meti prozivki. Njena poruka je jasna, ona se ne obazire na zlurade komentare, već uživa u novom braku i majčinstvu.

Adrijana Lima izbacila sliku na kojoj izgleda kao BOGINJA: Zapušila usta hejterima koji su je prozivali da izgleda kao MEČKA

Shutterstock

Najnovija objava Adrijane Lime je demantovala sve one koji ovih dana pričaju kako se ugojila i kako više ne liči na sebe.

"Dok pokazujem majčinsku senzualnost i prihvatam moje "prelazno" telo", stoji ispod fotografije na kojoj izgleda fenomenalno dok pozira u srebrnoj svetlucavoj haljini. 

 

 

Tačno je da godine ostavljaju trag, ali čak i nakon njenog trećeg porođaja može se reći da je Adrijana Lima oličenje lepih i zgodnih latino žena.

Sa 15 godina je pobedila na Fordovom takmičenju "Supermodel Brazila", kad je potpisala ugovor s vodećom agencijom "Elit" u Njujorku, zavladala modnim pistama širom planete i postala najcenjeniji i najplaćeniji model. 

 

 

Adrijana, koja je bila pionir u pokazivanju prirodne lepote, bez šminke i fotošopa, stavljena je na stub srama. Ovih dana našla se na meti zluradih komentara zato što nije smršala, iako je pre samo šest meseci postala majka. Zameraju joj što teškom šminkom ne pokriva bucmasto lice i što je zamenila atraktivnu garderobu sa udobnom. 

Adrijana Lima izbacila sliku na kojoj izgleda kao BOGINJA: Zapušila usta hejterima koji su je prozivali da izgleda kao MEČKA

Profimedia

 

 

 

I kad je bila na vrhuncu slave, govorila je da bi volela da je ljudi ne gledaju samo kao zgodno telo. A činjenica je da je više od samo lepog lica: uvek ljubazna, dobronamerna, osoba koja uvek traži način da pomogne drugima osobine su kojima je privukla i našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića. Bivša srpska snaja rodila mu je dve ćerke, Valentinu i Sijenu, iako njihov brak nije opstao ostali su dobri prijatelji uprkos tome što je našla novu ljubav.

Lima je, posle nekoliko neuspešnih veza, počela da izlazi sa filmskim producentom Andreom Lemersom. Rodila mu je sina Cijana 29. avgusta prošle godine i od tada počinju prozivke. 

 

 

Uglavnom su ljubomorne žene te koje osuđuju njen izgled. Posle pojavljivanja na Svetskom prvenstvu u Kataru, kao ambasadora navijača nizali su se komentari da izgleda "kao mečka", da joj je lice unakaženo, da je preterala s botoksom, filerima, da je uvećala usne i grudi..

U raspravu o tome koliko (ne)liči na sebe uključili su se čak i plastični hirurzi. Bez obzira na to što svako može da uporedi njene fotografije iz vremena kad je napravila svoj prvi korak u svetu superzvezda 1999. godine i uveri se da su joj i tada usne bile pune, da su joj grudi nabrekle jer trenutno doji, oni tvrde da se izoperisala.

 

 

Adrijana se, srećom, ne osvrće na prozivke. Dok uživa u majčinstvu i novoj ljubavi, njena poruka je jasna.

"Um nema lice i telo. Grlite se, ljudi, volite se, ne gubite svoj identitet. Kad shvatite da treba to da uradite, postaćete bliži stvarnosti i istini. Ja sam je našla. Našla sam srodnu dušu, uživam u majčinstvu. I to je to", rekla je ponosno.

Komentari (0)
Loading