Džej Lo u MAJU stiže u Beograd, ali neće održati KONCERT: Biće gost na EKSKLUZIVNOJ zabavi, evo o čemu je reč

Vesti 17.03.2023 10:45 0

Jedna od najvećih svetskih zvezda Dženifer Lopez ovog proleća će posetiti Srbiji

Džej Lo u MAJU stiže u Beograd, ali neće održati KONCERT: Biće gost na EKSKLUZIVNOJ zabavi, evo o čemu je reč

Shutterstock

Pretpostavka je da će čuvena Džej Lo doputovati u Beograd krajem maja privatnim avionom, a ovde je čeka angažman na privatnoj zabavi jednogo uticajnog, poznatog domaćeg biznismena koji je u te svrhe izdvojio čak 200. 000 evra!

Kako Kurir navodi ovaj biznismen ne žali para za raskošne proslave, a i ranije je organizovao prestižne žurke kojima su prisustvovale svetske zvezde.

"Planirano je da Dženifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cenu je uračunat pevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom sleće oko osamnaest časova. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gde će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom", priča izvor Kurira.

Podsetimo, Dženifer Lopez je već posetila Srbiju, ali je povod bio drugačiji. Naime, ona je u novembru 2012. godine održala veliki koncert u beogradskoj Areni.Iako je prošlo gotovo deceniju od njenog poslednjeg dolaska . Džej Lo je ostavila snažan utisak, a njena poseta i dalje se pamti kao jedan od najvažnijih muzičkih događaja u našoj zemlji.Svojim neverovatnim glasom, energičnim nastupom i spektakularnom scenografijom, Džej Lo je oduševila publiku u Areni. Taj koncert je bio deo njene svetske turneje "Dance Again World Tour", na kojoj je promovisala svoj album "Dance Again... the Hits".

Komentari (0)
Loading