Jurile su ga najveće LEPOTICE, a osvojila ga jedna Sarajka: Goran i Dženana su zajedno skoro 50 godina, ona je i dalje lepa kao SAN

Vesti 22.03.2023 14:07 0

Goran Bregović danas puni 73. godinu

Jurile su ga najveće LEPOTICE, a osvojila ga jedna Sarajka: Goran i Dženana su zajedno skoro 50 godina, ona je i dalje lepa kao SAN

Foto: Alo/Rajko Ristić

 

Dženana Sudžuka je muzičareva višedecenijska supruga i ljubav iz mladosti.

Goran Bregović je bio poznat kao veliki zavodnik, posebno za vreme svojih mladih dana u Sarajevu pre nekoliko decenija. Postoje legendarne priče o njegovim mnogobrojnim ljubavnim vezama, koje su bile istinite. Bregović je privlačio žene kao magnet, i mnogi su smatrali da neće ostati uz jednu ženu. Međutim, to se pokazalo kao pogrešna pretpostavka, jer je Dženana Sudžuka uspela da ga osvoji.

Dženana je bila lepa Sarajka i bivša manekenka koja se zaljubila u Bregovića kada je imala samo 16 godina. Smatrana je jednom od najlepših devojaka u Sarajevu, gradu koji je bio poznat po svojoj ženskoj lepoti.

Ni ona nije mogla da odoli šarmu Bregovića, a ni njena posebna lepota nije mogla da prođe pored njega, a da on ne primeti širom otvorenih očiju.

Počeli su vezu 1977. godine, a 1993. godine su je zvanično potvrdili potpisom kod matičara. Imaju tri ćerke - Emu, Unu i Lulu. Dženana je pratio Bregovića kroz sve njegove uspehe i turbulencije u karijeri.

Ako je neko Bregovića dobio za ceo život, to je onda ova plavuša. Zna Dženana" ono što sve ostale žene koje su dovodili u vezi sa muzičarem nisu znale".

 

 

Ono što je istina, a šta su samo spekulacije, znaju samo Goran Bregović, Dženana i sve žene koje su povezivane sa njim. Međutim, ono što se zna sa sigurnošću, bez sumnje, je da je Dženana Sudužuk bila i ostala Bregovićeva supruga. To se ne može osporiti, jer neko ne bi ostao u braku sa nekim tokom decenija bez razloga.

Kada se sve sumira, ako je neko zaslužio da bude Bregovićeva supruga za ceo život, to je definitivno Dženana. Ona zna nešto što druge žene koje su bile u vezi sa ovim muzičarem nisu znale.

Komentari (0)
Loading