Megan Foks napravila DRASTIČNU PROMENU: Bakarno crvena boja kose za kojom će žene poludeti ovog proleća

Vesti 24.03.2023 13:30 0

Megan Foks je opet iznenadila drastičnom promenom boje kose. Njena bakarno crvena kosa sigurno će inspirisati mnoge žene da se odluče baš za ovu boju.

Megan Foks napravila DRASTIČNU PROMENU: Bakarno crvena boja kose za kojom će žene poludeti ovog proleća

Shutterstock

Navikli smo da poznata glumica ponekad ume da nas iznenadi zabavnom perikom u boji koju niko nije očekivao. Ovoga puta, novom bojom kose lepa glumica je oduševila mnoge.

Zadivljujuća kombinacija tamne kose i svetlih očiju na koju smo se navikli kada je u pitanju Megan ovoga puta je izostala. Umesto nje, iznenadili smo se koliko dobro Megan zna da nosi i neuobičajene frizure i boje kose. Nova boja joj toliko dobro stoji i deluje prirodno, da ovaj put možemo reći da u pitanju i nije perika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEAUTYcrew (@beautycrew)

 

Za izgled koji podseća na Džesiku Rebit zaslužni su frizer Džejkob Švarc i stilista Dimitris Gianetos. On je izjavio da je za ovu promenu inspiraciju pronašao u Maloj Sireni. Crvena kosa Megan Foks predstavljena je na "Venity Fair" zabavi nakon dodele Oskara. Džejkob Švarc čiji salon na Beverli Hilsu posećuju mnoge poznate ličnosti  dodao je da su za Meganinu boju pregledali čitav spektar crvenih nijansi. Kako su njene oči tako plave, znali su da je dodavanje bakarne nijanse pravi potez.

Megan je na "Venity Fair" zabavi pokazala svoju bakarno crvenu kosu, dužine ispod ramena koja joj stoji savršeno. Uz novu boju kose, Megan je obukla prelepu elegantnu crnu haljinu, te kosa još više dolazi do izražaja.

Pre svega, da bi kosa izgledala sjajno i prirodno, a ne suvo i oštećeno nakon tretmana, potrebno je koristiti mnoštvo preparata. Dok je kosa vlažna i samo površno osušena peškirom, potrebno je naneti ulje ili silikonske kapi kako bi koren kose bio podignut. Tada je potrebno osušiti kosu koristeći okruglu četku. Kada je kosa potpuno suva potrebno je uključiti sprej za održavanje volumena kako bi kosa bila bujna što duže. I na kraju, lak za kosu je taj koji pomaže da kosa što duže ostaje baš takva kakva je u salonu. 

Novi Meganin izgled ostavlja bez daha. Njena promena nam se jako sviđa, a lepa glumica je opet pokazala da je neko ko diktira modne trendove. 

 

Komentari (0)
Loading