Adrijana Lima sa ćerkama u javnosti: Dugo ih nismo videli, porasle su i PRELEPE SU

Vesti 24.03.2023 17:00 1

Adrijana Lima, slavni model i bivši Viktorijin anđeo pojavila se juče sa suprugom Andreom Lemarom i ćerkama koje je dobila u braku sa Markom Jarićem.

Adrijana Lima sa ćerkama u javnosti: Dugo ih nismo videli, porasle su i PRELEPE SU

Shutterstock

Brazilski model Adrijana Lima pojavila se na crvenom tepihu rame uz rame sa mužem Andreom Lemarom i ćerkama iz prvog braka. Lima je prošle godine rodila treće dete, a tek od nedavno je počela da se pojavljuje na svečanim prijemima.

Ovog puta poznata lepotica pala je u drugi plan jer su sve oči bile uprte u njene naslednice Valentinu i Sijenu koje je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem.

 

 

Lima je ovom prilikom izgledala neverovatno lepo u crnom odelu i sa crnom rolkom, dok je pored nje stajala njena ćerka Valentina koja je bila skoro iste visine kao njena majka.

 

 

Podsetimo, Lima se nedavno vratila javnim obavezama i tom prilikom je naišla na kritike publike koja je očekivala da će Adrijana izgubiti postporođajnu kilažu u rekordnom vremenu.

Ipak Adrijana Lima se ne obazire na ovakve komentare, uživa u novopečenoj ulozi majke i ne dopušta da joj bilo ko naruši samopouzdanje. 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Natalija
25.03.2023 08:31

Prelepa zena,kao i uvek.