Oglasila se Selena Gomez u jeku skandala koji je izazvala Hejli: "Želim da ovo prestane, niko ne treba da doživi mržnju i zlostavljanje"

Vesti 24.03.2023 19:39 0

Nakon skandala koji je izbio zbog Hejli Biber, Selena Gomez se obratila pratiocima na Instagramu

Selena

Shutterstock

Selena Gomez (30) je najpraćenija žena na Instagramu sa 403 miliona pratilaca, a upravo se na toj društvenoj mreži obratila javnosti. Pevačica i glumica progovorila je o Hejli Biber (26), supruzi njenog bivšeg dečka Džastina Bibera (29). „Hejli Biber me je kontaktirala i obavestila me da dobijala pretnje smrću i negativne komentare. To nije nešto što podržavam. Niko ne treba da doživi mržnju i zlostavljanje. Uvek sam se zalagala za dobrotu i želim da sve ovo prestane - napisala je Selena na svojoj Instagram priči.

Oglasila se Selena Gomez u jeku skandala koji je izazvala Hejli:

Printscreen/Instagram

 


Inače, Hejli je postala jedna od najomraženijih žena na svetu nakon što su njene objave i objave Kajli Džener (25)  početkom marta protumačene kao ismevanje Gomezove. Slučajno sam previše laminirala obrve“, našalila se Selena. Posle toga, Kajli je podelila selfi svojih obrva i snimak ekrana svog video ćaskanja sa Hejli.

'Da li je ovo bilo slučajno???', napisala je Džener uz fotografije na kojima su se videle samo njihove obrve. Mnogi su to protumačili kao ismevanje Selene. Pevačica je prošlog meseca pretrpela napade okrutnog dela javnosti zbog pojavljivanja u grudnjaku dok je bila na odmoru u Meksiku, a nedugo nakon toga na TikToku se pojavio snimak koji je Hejli snimila sa svojim dobrim drugaricama Kajli i Kendal Džener.

 

 

„Ne kažem da ona to zaslužuje, ali kažem da Bog uvek bira pravi trenutak“, mogao se čuti glas Džastina na snimku. Odmah je shvaćeno da je upućeno Seleni, pa je manekenka ubrzo izbrisala objavu, ali ono što se jednom nađe na internetu ostaće zauvek i korisnici društvenih mreža su to podelili hiljadama puta, uglavnom na TikToku. Gomez je takođe navodno prokomentarisala sporni video i napisao: „U redu je! Ne dozvoljavam da me te stvari dodirnu! Budite dobri prema svima!'.


„Nikad ne komentarišem ovakve stvari, ali samo smo imali devojački izlazak i nasumično puštali TikTok zvuk iz zabave. Nije usmeren ni na koga", pravdala se Hejli u jednom komentaru. Hejli i Kajli su nakon svojih poteza izgubile skoro milion pratilaca na Instagramu, dok su Selenu zapratili, čime je postala najpraćenija žena na svetu. Na kraju krajeva, Selenu su podržale i Majli Sajrus, Dženifer Lopez, Džena Ortega, Lili Kolins, Olivija Vajld, Demi Lovato, Lejdi Gaga, Elizabet Benks i Logan Lerman.

Podsetimo, pevačica se tokom života suočavala sa raznim tragedijama koje su zaista ostavile trag i psihički i fizički. Već sa 16 godina potpisala je svoj prvi unosan ugovor, ali joj je ta slava donela probleme sa mentalnim zdravljem. Selena je pokazala da se oseća veoma loše kada je zbog napada panike i depresije otkazala deo koncerata na svetskoj turneji 'Revival'. Tada joj je dijagnostikovan lupus, hronična autoimuna bolest, a o tome koliko je njeno stanje bilo ozbiljno govori i transplantacija bubrega kojoj je morala da se podvrgne 2017. godine. Njen bubreg je donirala njena bliska prijateljica Francia Raisa.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading