Ovo je ĆERKA Radeta Šerbedžije: Lucija je prošla kroz pravi PAKAO, iz INVALIDSKIH kolica upala u DEPRESIJU, a evo kako je danas

Vesti 23.11.2021 19:30 0

Kantautorka i glumica progovorila o svojoj depresili

Ovo je ĆERKA Radeta Šerbedžije: Lucija je prošla kroz pravi PAKAO, iz INVALIDSKIH kolica upala u DEPRESIJU, a evo kako je danas

Alo

Ćerka Radeta Šerbedžije. Lucija (48) otvorila je novo životno poglavlje i uskoro će izdati svoj album sa deset pesama.

- Nije bilo lako da počnem da pišem. Ipak, rekla sam sama sebi, Lucija, moraš krenuti. Zamisli najlepšu ljubavnu pesmu na papiru koju si ikada pročitala i kreni. I tada sam shvatila da je poenta u jednostavnosti i igri rečima - ispričala je glumica za jutarnji list.

- Volim da pevam, oduvek. Ima u tome nešto zanimljivo, pevači uvek vole da glume, a glumci da pevaju. Muzika mi je izuzetno važna u životu, pevanje mi je neizmerna radost, no još nikad nisam napravila ovako značajan korak, tako da se radujem - dodala je.

 

 

U poslednjih pet godina slomila je oba kuka – prvo joj je pukao jedan, nekoliko godina kasnije i drugi, pa u šali kaže da je sad “izbalansirana”. Osim toga, poput mnogih, na početku pandemije upala je u depresiju.

- Protekli meseci su bili teški. Ali život me je naučio da se uvek trudim da budem pozitivna i da vidim svetlo. Ako pada kiša, kažem, super, automobil mi se pere. Bila sam nedonošče, prerano sam se rodila i jedva preživela, navikla sam se na borbu. Zato i sada mnogo radim na sebi - rekla je i dodala da se bavi planinarenjem i meditacijom.

 

 

Komentari (0)
Loading