Zavoleli smo Daninu kao lepu Rosu u "Montevideu": Iznenada je nestala, a sada se ponovo vratila nakon teške životne drame

Vesti 28.03.2023 15:11 0

Zapamtili smo je kao Rosu iz "Montevidea”. Danina Jeftić nakon filma kao da je nestala, dok je publika navijala za njenu ljubav sa Tirketom kog je glumio Miloš Biković.

Zavoleli smo Daninu kao lepu Rosu u "Montevideu": Iznenada je nestala, a sada se ponovo vratila nakon teške životne drame

Printscreen/Instagram

Uloga mlade Rose vinula je u zvezde, ali je njena životna priča doživela neočekivan obrt i Danina je nestala sa malih ekrana. 

- Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u "Montevideu". Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga - rekla je Danina u jednom intervjuu.

Važnu odluku u životu Danina je donela 2013. godine, kada je rešila da se povuče iz glume i da osnuje porodicu.

 

 

Lepa Rosa, se pred oltarom u crkvi Svetog Marka udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili sina Maksima. Njih dvoje su se upoznali 2012.

Kad je beba imala osam meseci bračni par je spakovao kofere i odselio se u Australiju, ali svega 12 meseci kasnije okončan je teškim razvodom. Danina je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja.

Dve godine kasnije obavili su građansko venčanje u Sidneju, ali posle nekoliko meseci Danina je bez medijske pažnje spakovala kofere i sa sinom Maksimom se vratila u Beograd. Samo dvanaest meseci nakon građanskog venčanja Danina i Aleksandar su se i razveli.

- Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo - pričala je Danina tada.

 

 

- Nije me bilo na televiziji, ali nudili su mi uloge. Međutim, nijedna me nije dovoljno zaisteresovala. Kao da nisu bile pisane za mene, nisu mi bile zanimljive, jake - rekla je ona jednom prilikom, a stvari su se, očeigledno, promenile, pa smo imali prilike da je vidimo u seriji "Igra sudbine", kao i seriji "Zakopane tajne" i "Klan".

 

 

Danina je rođena 1986. u Sarajevu, ali je odrastala u Australiji, gde se preselila zbog rata. Popularnost je stekla u seriji "Pare ili život", a tu ulogu dobila je kada se vratila u Srbiju

Komentari (0)
Loading