Dženifer Lopez i Ben Aflek konačno rekli ISTINU: Da li je zaista došlo do PUCANJA njihovog braka?

Vesti 28.03.2023 17:30 0

Dženifer Lopez i Ben Aflek zablistali su na premijeri njegovog novog filma i stavili tačku na šuškanja o krahu njihovog braka. Par je razmenjivao nežnosti, a hemija među njima bila je i više nego očigledna.

Džej Lo i Ben Aflek

Printscreen/Instagram

Ben Aflek i Dženifer Lopez su blistali na crvenom tepihu povodom premijere njegovog novog filma. Par jer razmenjivao nežnosti dok su predvodili glamurozne dolaske na projekciju u ponedeljak uveče. Pridružio im se Aflekov prijatelj i kolega Met Dejmon, sa kojim je glumac blisko prilikom režiranja ovog filma.

I dok svi šuškaju o mogućem krahu braka Lopez-Aflek, Ben i Dženifer delovali su veoma zaljubljeno i zadovoljno. Čak je inače mrzovoljni glumac pokazao dobro raspoloženje dok je pozirao sa ženom na crvenom tepihu.

Dženifer je izgledala zanosno u haljini sa prozirnim belim gornjim delom i upadljivom neonsko zelenom suknjom. Gornji deo je bio ukrašen redovima blistavih kamenčića, a ispod je nosila grudnjak u boji kože. Njena haljina dugih rukava padala je sve do poda prekrivajući srebrne cipele koje su se savršeno uklapale sa gornjim delom haljne koji je bio prekrven srebrnim kamenčićima. Izgled je upotpunila elegantnom punđom i besprekrorno našminkanim licem.

Ben je zablistao u tamnoplavom somotnom odelu sa duplim kopčanjem. Pedesetogodišnji glumac udružio se sa svojim dugogodišnjim prijateljem, Metom Dejmonom kako bi snimio biografsku sportsku dramu "Air." Ben je režirao film i takođe igra ulogu Fila Najta, suosnivača Nike-a. 

 

Ben i Met su stekli svetsku popularnost još 1997. godine, kada su zajedno igrali u filmu "Dobri Vil Hanting".

"Iskreno, ovo je bio potpuno prirodan proces. Napisali smo gomilu filmova i producirali ih i glumili zajedno toliko godina i decenija, tako da se nisam osećao ništa drugačije, radeći na ovaj način," rekao je Met Dejmon.

Ben je opisao rad sa Metom kao najbolje iskustvo u svojoj karijeri.

"Bilo je toliko zabavno. Uradio sam film i dopalo mi se, baš mi se dopalo," iskren je bio Ben.

Komentari (0)
Loading