Nakon raskida, Vil Smit se pretvorio u "MANIJAKA": Kada je saznao za prevaru, HOLIVUDSKI glumac je sve stvari ZAPALIO pred njom

Vesti 24.11.2021 14:19 0

Najnovija autobiografija slavnog glumca otkrila je mnoge intrigantne detalje iz njegove prošlosti. U jednom od poglavlja, Vil Smit je govorio o tome kako se nosio sa svojim prvim raskidom u životu

Nakon raskida, Vil Smit se pretvorio u "MANIJAKA": Kada je saznao za prevaru, HOLIVUDSKI glumac je sve stvari ZAPALIO pred njom

Tanjug

Veza sa devojkom po imenu Melani prekinuta je zbog njene izdaje, a tada je šesnaestogodišnji Smit pokušao da se izbori sa stresom kroz... se*s.

Takođe je razvio neobičnu psihosomatsku reakciju na orgazam - glumac je reagovao mučninom, pa čak i povraćanjem kada se se*s završi. Kako je to moguće?

- Imao sam se*s sa mnogo žena u to vreme, ali nisam se osećao dobro zbog toga. Bilo je to veoma protivno mojoj prirodi i toliko neprijatno da sam se bukvalno razboleo posle orgazma zbog osećaja krivice i stresa - kaže poznati glumac.

U knjizi, koja je početkom novembra stigla na police prodavnica, glumac se priseća, između ostalih njegove prve ozbiljne veze, koja je prekinuta zbog izdaje. Glumac opisuje da je Melani - njegova prva ljubav - imala teško detinjstvo. Devojčica je živela sa tetkom jer je njena majka bila u zatvoru zbog ubistva svog oca.

Nakon jedne od svađa, njena tetka ju je izbacila iz kuće, a potom je tinejdžer Smit nagovorio sopstvene roditelje da prime Melani. Od tog trenutka, devojka je postala "centar" njegovog života, oko kojeg su se fokusirale sve druge stvari. Glumac objašnjava da je bio toliko zauzet podržavanjem partnerke i „lečenjem” njene traume iz detinjstva da nije primetio koliko ga je to opasno zahvatilo.

Umesto magičnih tableta, se*s i kupovina

- Priznanje i ljubav u Melanijinim očima postali su zamena za odobrenje koje sam uvek tražila u očima Gigi, moje bake - objašnjava on.

Nažalost, ispostavilo se da je njegova veza sa Melanijom kratkotrajna, a situacija se naglo pogoršala kada ga je izdala. To je šokiralo mladog Vila.

- Počeo sam da vodim neobavezan se*s da bih izlečio slomljeno srce - priseća se on.

- Tada nisu pomagali "magični" praškovi, pa sam pribegao drugoj vrsti leka, se*sualnim odnosima i kupovini - piše on.

- Pre Melanie, imao sam samo jednu devojku. Ali posle tog raskida? Pretvorio sam se u životinju - zaključuje on.

Zanimljivo je da je kompulzivni se*s učinio da glumac razvije psihosomatski odgovor na orgazam.

- Imao sam snažni unutrašnji otpor prema onome što radim sa sobom. Nisam mogao to da prihvatim, pa sam kao rezultat potisnutog stresa razvio psihosomatsku reakciju na iskustvo orgazma - objašnjava on.

Smit takođe napominje da njegova "strategija" da se nosi sa izdajom nije imala efekta. Tražio je smislenu, duboku vezu, tako da prolazne veze nisu mnogo pomogle, čak su izazivale odbojnost prema sebi .

- Uvek sam se nadao da će se ispostaviti da će još jedna lepa strankinja biti ta koja će me voleti i da će emocionalni bol nestati . Ali na kraju sam bio tamo, povraćao i nesretan, i dok bih gledao u oči ovih žene, samo sz budile dramatičnost situacije u meni – piše.

Završavajući radnju, glumac ističe da su on i Melani nakratko bili zajedno pre nego što su se zauvek rastali. Konačni raskid je završio tako što je prikupio sve stvari koje joj je ikada kupio i zapalio ih pred njenim očima.

Vil Smit (rođen 1968) - američki filmski glumac, producent i reper. Dva puta nominovan za nagradu Filmske akademije i četiri puta za Zlatni globus. Vil je jedini glumac u istoriji čijih je osam uzastopnih slika zaradilo preko 100 miliona dolara. Od 1997. godine oženjen je Jadom Pinkett-Smit, sa kojom ima dvoje dece - Villov i Jadena.

Komentari (0)
Loading