Nosila je titulu NAJLEPŠE ŽENE, a sada jedva ima para za HLEB: Đina Lolobriđida danas se bori protiv mafije, a za sve je kriv njen SIN!

Vesti 25.11.2021 08:46 1

Međutim, svaka bajka ima svoj kraj

Nosila je titulu NAJLEPŠE ŽENE, a sada jedva ima para za HLEB: Đina Lolobriđida danas se bori protiv mafije, a za sve je kriv njen SIN!

Printscreen/Youtube

Na samom vrhuncu njene karijere Đina Lolobriđida je ponosno nosila titulu "najlepše žene" koja je ikada stala ispred objektiva filmske kamere, a osmeh, seksipilna aura i zavodnički glas omogućili su joj da osvoji publiku i sakupi skoro 47 miliona dolara.

Međutim, svaka bajka ima svoj kraj, a nekadašnja lepotica danas ima 94 godine, a u svom zarađenom uspehu ne može da uživa! Naime, kako strani mediji prenose, Đinin sin, Malkom Škofičem, nedavno je optužio glumicinog asistenta da joj otima novac. Iako glumica nije htela da diže paniku i sve reši u četiri zida, njen sin je odlučio da ovaj problem prenese u sud, a zbog sudske presude glumica sme samo da koristi malu količinu svog novca na dvenom nivou - tek toliko koliko joj treba da kupi osnovne namirnice.

Đina je pre nekoliko dana gostovala u jednoj emisiji na italijanskoj televiziji Rai1 i priznala je da se oseća poniženo.

 

- Ne zaslužujem ovo. Ništa loše nisam uradila ništa loše, a moja porodica je na mene besna, ne žele da me ostave na miru. U ovim godinama bi trebalo da imam malo mira, ali ga još nemam. Imam pravo da živim i umrem u miru - rekla je glumica sa suzama u očima.

Bivši asistent, Pijacola (34), pre deset godina je bio Đinin vozač, a pošto je shvatila da mladić zna da se snađe u svakoj situaciji i sa lakoćom rešava njene probleme, odlučila je da ga unapred u svog asistenta-menađera.

Štaviše, u jednom momentu se sa svojom devojkom preselio kod Lolobriđide, a godinama kruže spekulacije o prirodi njegovog odnosa s glumicom, budući da se na javnim događajima pojavljuju držeći se pod ruku.

Milko Škofič tereti godinama Pijacolu za mnogo toga, a prvi sporovi su iz 2015. godine. Od tada ga je optuživao da je preuzeo upravljanje firmom koja brine o Lolobriđidinoj imovini, da je prodavao luksuzne nekretnine, da je kupio Ferari, da je podizao novac s njenih računa, kao i da je prodao 350 glumičinih umetnina ukupne vrednosti 334.000 dolara.

 

Đinin sin je pre ovog poslednjeg slučaja podneo zahtev italijanskom Vrhovnom sudu za blokadu imovine njegove majke kako ne bi dolazilo do daljeg rasipanja, a početkom oktobra je donela odluka u njegovu korist. Kako je navedeno, glumica ima "oslabljen osećaj za stvarnost", što znači da je podložna iskorišćavanju.

Međutim, pre svega što joj se događa, Đina je odlučila da angažuje Antonija Ingroiju, koji ima iskustvo u borbi protiv mafije i koji želi da se bori za glumicu. Jednim povodom on je u intervjuu za "Il Sussidiario" optužio Đininog sina da ga majka i njeno zdravlje interesuju samo zbog novca.

 

- Problem zbog kog se sve ovo događa nije zdravlje gospođe Lolobriđide nego propadanje njene imovine. Problem je nasledstvo - kaže Ingroija.

Iako kruže razni tračevi o odnosu glumice i njenog asistenta, Đina je istakla u pomenutom intervjuu da Pijacolu gleda kao sina, a o njihovom porodičnom odnosu svedoči i činjenica da je mladić nazvao svoju ćerku po glumici.

Đina je dodala i da joj Pijacola pravi društvo na zvaničnim događajima i da se uvek nalazi u njenoj neposrednoj blizini jer govori engleski i služi joj kao prevodilac.

Na kraju, glumica naglašava da je sve što se događa u njenom životu i s njenim novcem - njena stvar.

Komentari (1)
Loading
Zoran
25.11.2021 10:43

Kriv je njen sin a nije kriv njen momak mladji 50 i vise godina stop potrosi sve zivo sto je imala. Sin je u pravu, Majku u dom i zabrana da trosi pare. Normalno.