"Moj suprug je POŽELJAN muškarac": Snežana Borjan progovorila o LJUBOMORI u braku sa Milanom, otkrila detalje sa golmanom Crvene zvezde!

Najžena.rs Vesti 25.11.2021 11:33 0

Od kako je Borjan otpočeo vezu i uplovio u brak sa suprugom Snežanom karijera mu je krenula uzlaznom putanjom, ali mu je i zarada vrtoglavo skočila

"Moj suprug je POŽELJAN muškarac": Snežana Borjan progovorila o LJUBOMORI u braku sa Milanom, otkrila detalje sa golmanom Crvene zvezde!

Printscreen/Instagram

Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde, ispričala je detalje o braku sa Milanom, a kako je posvedočila, upoznali su se slučajno.

Zapravo, Snežana je greškom Milanu poslala poruku, a onda je usledilo dopisivanje koje je dobilo epilog - brak i sin Filip.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

Danas uživaju u ljubavi, a Snežana je priznala da skladan brak ipak ne isključuje ljubomoru.

- Slagala bih vas kad bih rekla da mu nisam pogledala u telefon. Ne znam ni jednu ženu koja nije! Imam mnogo obaveza, bavim se detetom. Moj suprug voli da ima kontrolu... Kad je u karantinu, primoran je da bude u hotelu, tako da ima više slobodnog vremena za razmišljanje - kroz osmeh je priznala Snežana za Kurir dodala da je potpuno normalno da je zainteresovana za ono što joj suprug radi.

- Pogotovo jer je moj suprug poželjan muškarac, pa da vidim koliko! Šalim se, ne gledam puno, ali dovoljno. Ranije je bilo izraženije da on meni proverava telefon, a sad je to u granicama normale - rekla je Milanova supruga koja je posvećena sinu i porodici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

- Obožavam da kuvam. Moje dete ima ručak svaki dan, a oko poslova u kući mi pomaže jedna ženica koja je sa nama dosta dugo. Spremam sve srpske specijalitete, od sarme do punjenje paprike, pita. Imamo privatan posed na Zlatiboru, držim restoran, tamo se ozbiljno jede, ali ja idem na dva dana i pobegnem. Hedonista sam, volim dobra jela i dobro vino, sve dopuštam sebi u granicama normale, tako da se uglavnom zdravo hranim, ali nemam problem ni da zgrešim. Vežbam svaki dan ili svaki drugi - istakla je Sneža Borjan.

Komentari (0)
Loading