Mlađa je od njega ČAK dve decenije: Supruga Mikija Manojlovića je takođe glumica, a detalji njihove LJUBAVNE priče su malo poznati

Lana Vidović Vesti 25.11.2021 11:57 0

Supruga Mikija Manojlovića na čelu je Jugoslovenog dramskog pozorišta

Mlađa je od njega ČAK dve decenije: Supruga Mikija Manojlovića je takođe glumica, a detalji njihove LJUBAVNE priče su malo poznati

Alo

 

Glumac Miki Manojlović, koga bioskopska publika ovih dana gleda u hit-filmu „Južni vetar ‒ ubrzanje“, u poslednjih trideset godina ostvario je na desetine uloga, od kojih su mnoge bile i u ostvarenjima evropske kinematografije.

S druge strane, skoro trideset godina traje njegov brak sa koleginicom Tamarom Vučković, koju je upoznao još 1992. godine, dok je radio predstavu „Zločin i kazna“.

‒ Sećam se kako sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao da sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina ‒ izjavio je svojevremeno jedan od naših najcenjenijih glumaca.

Alo

 

 

Iako su Tamari, koju je javnost upoznala zahvaljujući ulogama u serijama „Tito i ja“ ili “Na terapiji”, predviđali svetlu glumačku budućnost, ona se posvetila menadžerskom poslu. Poslednjih godina na čelu je Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Miki je od supruge stariji 20 godina.

Miki, inače, ima dvoje dece iz dva braka; njegova ćerka Čarna je rediteljka, dok sa Tamarom ima sina Ivana.

Komentari (0)
Loading