ODJEDNOM JE NESTALA SA MALIH EKRANA Irinu ste gledali u jutarnjem programu, a jedna stvar je prelomila da se PRESELI preko okeana!

Vesti 25.11.2021 13:25 0

Irina Đorđić je godinama bila jedna od naših najpoznatijih voditeljki na RTS ali je odjednom nestala sa malih ekrana,udala se i preselila u Kanadu,tamo je stvorila novi život a evo čime se sada bavi

ODJEDNOM JE NESTALA SA MALIH EKRANA Irinu ste gledali u jutarnjem programu, a jedna stvar je prelomila da se PRESELI preko okeana!

Alo

Irina Đorđić je vodila godinama jutarnji program na RTS-u ali je karijeru započela kao volonter u Dnevniku RTS-a. Potom je počela  da radi i u redakciji „oko magazina“ na RTS-u.

Nedugo posle toga, kada je ispekla „zanat“, Aleksandar Tijanić, odlučio je da lepa Irina pređe u redakciju jutarnjeg programa kao voditeljka uz Milana Srdića.

Iako su razvedeni oni su ODLIČNI RODITELJI: Evo zašto je Marko Jarić najbolji tata!

Irina i Milan vodili su Jutarnji program na RTS-u vikendom, subotom i nedeljom, u trajanju od tri  sata. Uz konstantne goste u studiju, priloge, teme, uključenja reportera, ovaj posao nije nimalo jednostavan. Ipak, Irina se odlično snašla i postala zaštito lice RTS-a.

 

 

Irina Ivić udala se za Nikolu Đorđića 2016. godine. Od tada nosi prezime svog supruga.

Irina i Nikola imaju sina Maksima. Zajednički prijatelji dugo su pokušavali da upoznaju Irinu i Nikolu jer su smatrali kako je ovaj par idealan jedno za drugo. Uspeli su u svojim namerama tokom proslave Irininog rođendana.

Bila je to ljubav na prvi pogled. Posle rođendana Irina i Nikola su počeli da se druže, a druženje je preraslo u vezu koja je trajala godinu i po dana. Par se razišao jer su ih životni putevi vodili u suprotnim pravcima. Irina je radila, a njen dragi studirao dva fakulteta. Pet godina kasnije rešili su da pokušaju ponovo i na kraju su se i venčali.

 

Nikola je godinama radio u Vankuveru u Kanadi kao dizajner specjalnih efekata a Irina je isla redovno mužu u posete a paralelno je i dalje radila na RTS-u.

Onda su odlučili da se definitivno presele u Kanadu. Ona je tamo aktivno počela da traži posao ali u tome ju je sprečila trudnoća budući da je dobila ponudu za posao iza kamera na jutarnjem programu na lokalnoj telviziji ali je morala da odbije jer je bila u podmakloj trudnoći.

Pre tri godine dobila je sina Maksima koji liči na majku. Imala je želju da posećuje porodicu i prijatelje ali u tome ju je sprečila pandemija i ne krije kako joj je žao što dugo nije dolazila u Srbiju. 

Kako bi prekratila vreme u doba lokdauna pokrenula je svoj youtube kanal "Irina u Kanadi" na kojem snima na temu života imigranata u Kanadi. Njen kanal ima skoro 13 000 pratilaca sa velikim sadržajem. Na posao novinara nije zaboravila pa tako intervjuiše naše ljude koji tamo žive godinama i stvorili su uspešne poslove.

 

 

 

Ona želi da kroz svoj rad pokaže ljudima da u Kanadi mogu uspeti ali uz mnogo truda .Takođe voli da pohvali i svoju državu i da istakne kako je život kod nas dosta ležerniji i manje stresan nego život u Kanadi.

Njen serijal o imigraciji broji ogromne preglede i daje realnu sliku svima da preko "bare" nije idealno i bajno kao što svi zamišljaju i da svako ko razmislja o odlasku treba trput da meri a jednom da seče.

 

 


 

 

 




 

 

Komentari (0)
Loading