DO KRAJA ŽIVOTA VOLEO JE JEDNU ŽENU Danilo Lazović znao je da će oženiti Branku, a kada je ugledao imao je JASNU PORUKU za nju!

Lana Vidović Vesti 25.11.2021 15:52 0

Na današnji dan rođen je velikan srpskog glumišta

DO KRAJA ŽIVOTA VOLEO JE JEDNU ŽENU Danilo Lazović znao je da će oženiti Branku, a kada je ugledao imao je JASNU PORUKU za nju!

Printscreen/Youtube

Legendarni sprski glumac Danilo Lazović preminuo je 2006. godine u 55. godini, ali ostavio je veliki trag u domaćoj kinematografiji.

Njegove uloge i replike iz serija i filmova u kojima je glumio i dan danas se citiraju.

Rodom iz Brodareva, diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu, a potom je usledila i uloga u seriji "Otpisani".

Imao je uspešnu karijeru, ali svoj privatan život se trudio da ne izlaže očima javnosti.

Pokojni glumac je skoro celog života voleo je jednu ženu ― svoju suprugu Branku.

Retku Brankinu fotografiju svojevremeno je objavila glumica Milica Milša, a u pitanju je prelepa dama:

 

 

Branka i Danilo su se upoznali prilikom posete Zlataru, gde je on učestvovao na radničkim igrama u orgnaizaciji FAP-a.

Tada su na ovu planinu sa Cetinja došli i članovi kulturno-umetničkog društva iz ovog kraja. Kada je iz autobusa izlazila lepa Cetinjanka Branka Milošević, Danilo je u šali rekao svojim drugarima: E nju ću da oženim!

Nije ni slutio da će tako i biti početkom 80-ih godina.

Nije bilo potrebno mnogo vremena da se između ovo dvoje mladih ljudi rodi ljubav koju su i krunisali venčanjem u Beogradu.

Srećni mladenci zajedno su delili san o velikoj porodici, koji su i ostvarili uz ćerke Jelenu i Milenu i sinove Vuka i Miloša.

Danilo se oduvek trudio da svojoj deci bude uzor i usadi im moralna načela kojima će se voditi u životu. Nije im dozvoljavao da žive nauštrb njegovog imena i slave, već ih je učio da se sami izbore za svoj dinar i parče hleba.

Najlepši porodični rituali bili su mu kad kraj ognjišta okupi svoju porodicu, a njihova druženja uvek su započinjala ili se završavala recitovanjem stihova poznatih srpskih narodnih pesama.

 

Komentari (0)
Loading