Nije ni maštala o BRAKU, a onda se udala za INŽENJERA: Naša voditeljka Ivon Jafali razmišlja o MAJČINSTVU i već je odabrala ime za SINA!

Vesti 26.11.2021 18:53 0

Uvek je delovalo da je pomalo rezervisana, a onda je upoznala Vladislava zbog kog je promenila neke navike

Nije ni maštala o BRAKU, a onda se udala za INŽENJERA: Naša voditeljka Ivon Jafali razmišlja o MAJČINSTVU i već je odabrala ime za SINA!

Printscreen/Youtube

Naša harizmatična voditeljka Ivon Jafali nije krila od javnosti da nikada nije sanjala o tome da će stati na ludi kamen i jednog dana izgovoriti sudbonosno "DA". Međutim, jedan inženjer, po imenu Vladislav Velović, uspeo je da osvoji njeno srce, ali i posle dve i po godine braka još uvek nije uspeo da sruši sve njene odbrambene zidove.

- Ja sam uvek kao nešto morala da budem "tough" (engl. jaka). Mogu da prenesem ormar. Stvarno mogu, to i radim. Umem da budem malo hladna i sada to Vladislav i ja razrešavamo. Čak mi je jedan bivši emotivni partner rekao: Ti si kao mesec koji sija. Ali nisi sunce koje me greje. Nikada se nisam ljubila javno, držanje za ruke - to nikako - ispričala je Ivon.

Bez oklevanja voditeljka je ispričala i šta joj je najteže palo u braku, a mnoge žene će se lako poistovetiti sa njom.

- Vrlo brzo smo počeli da živimo zajedno, a ja sam navikla na samoću i na svoja pravila. I dalje se upoznajemo. Najteže sam se navikla na to da ne mogu da usisavam u 12 noću. Imala sam svoj ritam na koji su navikle i komšije, znali su da je to Ivon, u ponoć usisava. Vladislav je normalan čovek. On u ponoć spava - rekla je ona u emisiji kod Goce Tržan.

Iako Ivon ima samo 47 godina, imala je potrebu da se malo pohvali, jer je uspela da "smuva" mlađeg muškarca.

- I moj muž je mlađi. Tri godinice. Prvi put imam mlađeg muškarca pored sebe. Inače sam najjače frajere smuvala bez šminke i u trenerci. Tačnije, ja sam "stara škola", oni su smuvali mene - ispričala je voditeljka sa osmehom na licu.

Tokom emisije, Jafali se dotakla i majčinstva, iako nikada nije maštala o braku priznaje da kada je dete u pitanju, ima već razrađen plan!

- Ako se dogodi, naravno. Ali nisam insistirajuća po tom pitanju. Volim da mi se život dešava. Ako se ne desi, usvojila bih jednu čokoladnu bebu. Mušku. Zvao bi se Strahinja. Volela bih i da potrajem u ovom poslu, da mi bude prijatno i lepo. I da u nekom trenutku živim na moru. Ne znam šta mi to Istra radi, ali mi čini čuda. I Pula kao grad. Mala sredina, a opet dovoljno urbana i otvorena za komunikaciju. Puno iznenađenja, divni ljudi velikog srca i divno more. Za sada, zdrava sam i srećna. To je najvažnije - rekla je Ivon.

Komentari (0)
Loading