VELIKA JUGOSLOVENSKA ZVEZDA Bila je u braku sa Zvonkom Bogdanom, sve je dala za bolesnu ĆERKU, a umrla je kao BESKUĆNICA!

Najžena Vesti 27.11.2021 13:48 0

Glumica Gizela Vuković umrla je 29. marta 2015, u 89. godini, zaboravljena od svih

VELIKA JUGOSLOVENSKA ZVEZDA Bila je u braku sa Zvonkom Bogdanom, sve je dala za bolesnu ĆERKU, a umrla je kao BESKUĆNICA!

Printscreen/Youtube

Glumica Gizela Vuković umrla je 29. marta 2015, u 89. godini, zaboravljena od svih. Iako je imala bogatu karijeru i bila zvezda, ona je u teškom siromaštvu preminula. Javnost se i te kako seća da je bila u braku sa pevačem Zvonkom Bogdanom, o kojem nakon razvoda nije imala lepe reči, a njen život obeležen je velikom tugom i prati ga teška priča.

Bivša supruga Zvonka Bogdana provela je poslednjih 13 godina svog života u samačkoj sobi mračnog hotela, pišu domaći mediji. Priznata srpska glumica dobitnica je "Zlatne arene" u Puli i bila je vrlo istaknuta u domaćoj kinematografiji. Ona je dospela u teške finansijske probleme, zbog kojih je živela u pomenutoj sobi, koju na početku nije mogla ni da priušti.

Bila je PRVA ljubav Zdravka Čolića: Njegov POPULARNI hit je posvećen ovoj poznatoj GLUMICI

"Kada sam iz Subotice krenula u Beograd, otac Toma i mama Viktorija, prodali su moj deo zemlje i dali mi da kupim sebi stan u prestonici. I jesam, u Nemanjinoj broj tri. Stanarsko pravo prenela sam na ćerku, a onda su stigle zlosrećne devedesete. Ćerkina agencija je počela da gomila dugove... Neki ljudi, valjda zelenaši, izbacili su nas na ulicu. Često smo, potom, menjali podstanarske sobičke, gomilali dugove. U tim neprekidnim seljakanjima izgubila sam sve fotografije. Nemam, deco, nijednu staru sliku, nijednu. Ne znam ni gde mi je ostala "Arena," ispričala je Gizela svojevremeno, prenosi "Kurir"

.Dame su širom Jugoslavije UZDISALE ZA NJIM, jednom pesmom "zaludeo" je sve, ušao je u OSMU DECENIJU, i dalje izgleda odlično!

Njena ćerka Milica bila je teško bolesna, dok joj je unuk bio autističan, a kako je govorila, svi su ih zaboravili. Iako je bila u teškoj situaciji, svom drugom suprugu Zvonku Bogdanu nije želela da se obrati za pomoć, a o njemu je imala oštre reči.

"O braku s njim ne želim da govorim. Razišli smo se davno i šta tu više ima da se priča. Manite me njega. Ne želim da ga se sećam. Odavno nisam u kontaktu s njim. Ne interesuje me uopšte. Meni on nikada nije značio. On je taj koji se zakačio za mene. Balavac je bio. Od njega mi ništa ne treba. Za ljubav svog života, glumca Josipa Bajića, nažalost, nisam mogla da se udam. Bilo je raznih prepreka. Ali znam da me je mnogo voleo, a i ja, bogami, njega," govorila je Gizela svojevremeno.

Do poslednjeg daha glumica nije želela da se odovoji od bolesne ćerke i unuka, a pred smrt priželjkivala je samo da ima krov nad glavom.

Međutim, skončala je kao beskućnica.

BONUS VIDEO: 

 

 

Komentari (0)
Loading