Georgina i Ronaldo IZDAJU svoju luksuznu vilu: A evo koliko košta mesec dana da živite u njoj, od cene će vas zaboelti glava

Vesti 13.04.2023 21:00 0

U kući su snimane dve sezone "Ja sam Georgina"

Georgina i Ronaldo IZDAJU svoju luksuznu vilu: A evo koliko košta mesec dana da živite u njoj, od cene će vas zaboelti glava

Printscreen/Instagram

Luksuzni život Kristijana Ronalda i Georgine odveo ih je u Saudijsku Arabiju, gde žive usred arapskog luksuza. U međuvremenu, imaju različite nekretnine rasprostranjene širom sveta, a jednu od njih upravo su dali u zakup za 10.000 evra mesečno. To je vila La Finca, gde su snimane dve sezone serije „Ja sam Georgina“ na Netfliksu.

Rezidencija u Madridu je sada prikazana. To je jedinstveno zdanje, sa 4.000 kvadratnih metara, četiri sprata i ogromnom garažom u kojoj su, začudo, još uvek ostali neki od vrhunskih automobila aktuelnog napadača Al-Nasra.

Uprkos svemu, saradnik programa La Sekta smatra da je cena zakupa "veoma visoka". Međutim, to je kuća sa više spavaćih soba, kupatila, soba i kompletnog tima obezbeđenja. Pored toga, kuća ima privatno obezbeđenje.

Ovim slavnim ženama kosa opada i skoro su ĆELAVE: Viđate ih sa bujnim frizurama, a zapravo nose perike!

Kao kuriozitet, La Finca je bila mesto koje je Netfliks odabrao za snimanje prve dve sezone koje su se emitovale „Ja sam Georgina“, dokumentarni film o manekenki i partnerki Kristijana Ronalda .

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading