Video koji je ŠOKIRAO svet: Skandalozno ponašanje Dalaj Lame, terao dečaka da mu SISA jezik (VIDEO)

Vesti 13.04.2023 22:00 0

Dalaj Lama se našao na udaru medija zbog skandaloznog ponašanja tibetanskog duhovnog vođe na dobrotvornoj akciji u Indiji

Video koji je ŠOKIRAO svet: Skandalozno ponašanje Dalaj Lame, terao dečaka da mu SISA jezik (VIDEO)

Printscreen/Twitter

Šokantan video-snimak kruži internetom, na kojem se vidi kako Dalaj Lama poziva dečaka na binu i ljubi ga u usta. Ali to nije sve. Dalaj Lama je tada zamolio dete da mu „sisa” jezik. 

Skandalozan incident dogodio se u februaru ove godine tokom dobrotvorne akcije koju je organizovala indijska fondacija M3M u hramu Dalaj Lame u gradu Daramsala na zapadnim Himalajima.

Snimak koji je izazvao pravu buru na internetu prikazuje trenutak kada je 87-godišnji Dalaj Lama pozvao na binu mladog dečaka. Kada je dete stalo pored monaha, monah je prvo ponudio dečaku njegov obraz da ga poljubi, a zatim mu je rekao da mu poljubi usta.

Međutim, duhovni vođa Tibeta se tu nije zaustavio. „Posiši mi jezik“, rekao je dečaku, isplazivši mu jezik.

Ovim slavnim ženama kosa opada i skoro su ĆELAVE: Viđate ih sa bujnim frizurama, a zapravo nose perike!

Očigledno posramljeno situacijom, dete nije znalo kako da se ponaša. Kada je trebalo da udovolji molbi monaha, monah se nasmejao i sakrio jezik. Dalaj Lamino sramotno ponašanje propraćeno je aplauzom i smehom okupljenih u hramu.

Kada je slučaj izašao na videlo, ljudi su ponašanje Dalaj Lame nazvali „skandaloznim“, „odvratnim“ i „apsolutno bolesnim“. 

 

 

Dalaj Lama se kaje

Kao odgovor na lavinu kritika, kancelarija tibetanskog duhovnog vođe izdala je u ponedeljak saopštenje u kojem se navodi da „želi da se izvini dečaku i njegovoj porodici, kao i mnogim prijateljima širom sveta za bol koji su njegova dela izazvala“.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading