Nekada sladak dečak, danas SVETSKA faca: Poznatog glumca sa slike mnogi prepoznaju, iako ima punih 40, izgleda mladoliko

Vesti 29.11.2021 08:30 0

Mnogi kažu da je mladolik dečko i da se zato nije mnogo promenio

Nekada sladak dečak, danas SVETSKA faca: Poznatog glumca sa slike mnogi prepoznaju, iako ima punih 40, izgleda mladoliko

Printscreen/Instagram/viniciuspoit

 

Mnogi ne mogu da veruju da Ešton Kučer, poznati američki glumac već ima 43 godine, baš zbog njegovog mladolikog izgleda.

Ešton Kučer je neko ko je bio i foto-model, oformio se kao glumac i televizijski producent. Postao je popularan u seriji „Vesele sedamdesete“, gde je tumačio jednog od glavnih likova. Posle su se samo nizale uloge, ali najznačajnija kojom se diči je svakako uloga oca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Sa svojom izabranicom, koleginicom Milom Kunis je u vezi od 2012. godine, a verio ju je 2014. godine. Iz te veze se rodila i beba 2015. godine, Vajat Izabel Kunis, a krajem 2016. su dobili i drugo dete, dečaka.

Zanimljiv podatak o njemu je u vezi sa društvenom mrežom „Tviter“. Naime, on je 2009. godine postao prvi Tviter korisnik koji je imao više od milion pratilaca i rekao da želi da donira sto hiljada dolara u dobrotvorne svrhe. Njegov gest je raznežio i oduševio mnoge.

Komentari (0)
Loading