Bekam potpuno go? Dok se Viktorija snima i znoji u teretani, žene "pare oči" na Dejvidov odraz u ogledalu, a bogami ima šta i da se vidi

J.V. Vesti 18.04.2023 11:52 0

Svojim poslednjim storijem na instagramu, Viktorija Bekam je podigla veliku prašinu

Bekam potpuno go? Dok se Viktorija snima i znoji u teretani, žene "pare oči" na Dejvidov odraz u ogledalu, a bogami ima šta i da se vidi

EPA

Naime, Dejvid i Viktorija Bekam su se znojili zajedno dok su vežbali, a fotografije su delili na Instagramu kao "slatko" zajedničko vežbanje.

Majka četvoro dece je podelila svoje fotografije treninga na Instagramu, rekavši svojim pratiocima da je u fazi jačanja mišića. Bivša članica grupe Spice Girls, izgledala je neverovatno, ali su fanovi bili više zainteresovani za njenog supruga - za kojeg su mislili da je potpuno go.

Dok je Victoria izvodila impresivni benč dip, njen suprug David, koji ima 47 godina, pokazao je svoju atletsku figuru. Doduše, donji deo tela je bio zamagljen, dok se videla samo njegova gola gornja polovina, i sasvim logično, svi su pomislili da je potpuno go. 

Čak se i Viktorija našalila na tu temu, tako što je pokazala svog muža sa malom strelicom na svojoj Instagram priči, uz dva smajlića. 

U galeriji možete da vidite kako to izgleda obnaženi Dejvid. 

 

 

Inače, Dejvid je juče  čestitao rođendan svojoj supruzi tako što je podelio fotografiju na kojoj su zajedno, prikazavši svoju tetovažu sa njenim imenom.

 

 

- Srećan rođendan najneverovatnijoj ženi i mami i ekome ko nas inspiriše svaki dan, volimo te i zaslužuješ da imaš savršen dan. Srećan rođendan @victoriabeckham @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven - napisao je Dejvid. 

Komentari (0)
Loading