"Koristila sam ista SOČIVA, 20 dana bez skidanja": Glumca priznala da je i SPAVALA sa njima, sada je pitanje šta će biti sa OKOM

Vesti 18.04.2023 13:30 0

Jednokratna sočiva je koristila danima, a sada je stanje lošije nego što je očekivala

"Koristila sam ista SOČIVA, 20 dana bez skidanja": Glumca priznala da je i SPAVALA sa njima, sada je pitanje šta će biti sa OKOM

Profimedia

Glumica Tori Speling, je zvezda serije "Beverly Hills 90210" je odavno ostala bez svoje glumačke karijere, ali je i dalje i sveri interesovanja u javnosti. 

Sada je viđena kako nosi povez preko jednog oka i otkrila je šokantno priznanje.

Kako je javnost postavljala mnogo pitanja, otkrila je da se oporavlja od čira izazvanog zloupotrebom sočiva za jednokratnu upotrebu.

 

- Ja sam kriva - uradila sam ovo sebi, rekla je Speling u nedavnoj epizodi svog podkasta "90210mg" o nošenju flastera preko levog oka.

- Dakle, koristim sočiva, ali nosim jednokratne, i na kraju dana, šta god, mogu da nađem sve izgovore koje želim... Ne skidam ih. Spavam s njima. To uopšte nije zdravo.

Kada su je pritisnuli sa pitanjem koliko dugo nosi ista sočiva, Tori je iznela zapanjujuće priznanje:

- Znala sam da nosim ista sočiva 20 dana bez skidanja. Znam.

- Hvala na svim lepim željama i brizi. Svi me pitaju da li sam ogrebala rožnjaču. To je zapravo čir na mom oku. Antibiotik radi svoje i doktor je rekao da će "nadajmo se" problem biti izlečen za deseta dana.

 

 

 

Komentari (0)
Loading