Voditeljka obnažena pozirala sa BEBOM tri meseca nakon porođaja: "Insistirala sam da sve fotografišu, koliko god bilo neugodno"

Naj žena.rs Vesti 18.04.2023 19:30 0

Krisi Tejgen pozirala je u kadi sa ćerkom Esti Maksin.

Voditeljka obnažena pozirala sa BEBOM tri meseca nakon porođaja: "Insistirala sam da sve fotografišu, koliko god bilo neugodno"

Profimedia

Krisi Tajgen (37) objavila je na Instagramu fotografiju sa ćerkom Esti Maksin, koju je rodila sredinom januara. Manekenka i voditeljka pozirala je sa svojim bebom gola u kadi i dirnula je mnoge pratioce. „Bradavica koja mi visi niz bok i duboki ljubičasti ožiljci za ceo život, ali ti si previše savršena da brineš o bilo čemu od toga!“ Krisi je napisala uz fotografiju, a mnoge žene su se usaglasile sa njenim rečima.

„To nije ono što niko od nas ne vidi kada pogleda ovu prelepu fotografiju“, „Naša tela koja se menjaju podsećaju nas na život koji smo stvorili. Podseća nas na sve što imamo', 'Ženska tela su neverovatna', 'Hvala na normalizaciji tela', 'Ne mogu da vidim ništa od ovoga. Sve što vidim je veoma lep trenutak. Žensko telo ne mora da bude savršeno. Nesavršeno smo savršeni', komentarisali su prisutni.

 

 


Inače, Krisi je 13. januara dobila ćerku sa pevačem Džonom Ledžendom (44), a imaju i ćerku Lunu Simon (7) i sina Majlsa Teodora (4). Tajgen je otkrila da očekuju novu bebu u avgustu prošle godine u emotivnoj objavi na Instagramu.

 

 

Takođe, tada je razmišljala o dve godine od tragične smrti njihovog novorođenčeta Džeka. „Poslednjih nekoliko godina bile su u najmanju ruku bura emocija, ali radost je ponovo ispunila naš dom i srca, imamo još jednu bebu na putu. Na svakom pregledu sam sebi govorila 'Dobro, ako je danas zdravo, javiću', ali onda odahnem kada čujem otkucaje srca i odlučim da sam i dalje previše nervozna", manekenka. napisala je.

 


Prošle godine, Krisi je rekla da je izgubila dete i podelila srceparajuće fotografije. „Do tada sam se već pomirila sa onim što će se dogoditi. Uradiću epiduralnu i porodiću našeg dečaka sa 20 nedelja, dečak ne bi preživeo u mom stomaku. Pre toga sam mesec dana bila na straži za trudnoću, nadajući se da ću doći do 28. nedelje, kada stvari postanu sigurnije za bebu. Dijagnostikovana mi je delimična abrupcija placente. Uvek sam imala problema sa placentom, a rodila sam Majlsa mesec dana ranije jer nije dobijao dovoljno hrane iz moje placente. Međutim, ovo je bio moj prvi prekid, pažljivo smo pratili situaciju. Krvarila sam i krvarila, malo ali po ceo dan, menjala sam pelene svakih nekoliko sati. Međutim, tada sam počela sve više da krvarim. Tečnosti oko Džeka je bilo sve manje, na kraju je goovo nije ni bilo. Kunem se da sam mu u trenu osetila ruke i noge dok je ležao. Doktor mi je tada rekao ono što sam već znala – vreme je za rastanak. On ne bi preživeo, a da sam ja zadržala trudnoću, ne bih ni ja", deo je njene najave.

 

 

 

 

 


„Insistirala sam da Džon i moja majka slikaju sve, ma koliko sramotno. Znala sam da moram da pamtim ovaj trenutak kao i najlepše trenutke u našem braku, kada smo se venčali i kada su nam rođena prva dva deteta. Morala sam da podelim svoju priču', zaključila je manekenka, koja je podelila potresne fotografije na kojima plače i drži mrtvorođenog Džeka u naručju.

 

 

 

BONUS VIDEO

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading