Prvih OSAM godina nije verovao da mu je to sin: O Švarcenegerovoj aferi brujali su SVETSKI mediji, a zbog jednog detalja mu je uništen UGLED!

Vesti 30.11.2021 09:53 0

Iako je znao da je sam kriv za sve, bilo mu je jako teško da se pomiri sa novom realnošću

Prvih OSAM godina nije verovao da mu je to sin: O Švarcenegerovoj aferi brujali su SVETSKI mediji, a zbog jednog detalja mu je uništen UGLED!

Printscreen/Youtube

Sve je počelo davne 2011. godine kada je "Los Angeles Times" objavio sve sočne detalje aferi čuveg bodibildera i glumca, Arnoglda Švarcenegera. 

Kako su tada mediji prenosili, bivši guverner Kalifornije, koji je u narodu bio poznat kao "porodični čovek" prosto nije pogao da odoli njegovoj tadašnjoj kućnoj pomoćnici, Mildred Beni.

Iako je glumac dobro krio aferu, ko zna koliko dugo, uhvaćen je pošto je Mildred zatrudnela i rodila mu vanbračnog sina, Džožefa!

Nakon toga glumčev ugleda je znatno narušen, a njegova supruga Marija Šrajver odselila iz njihovog doma i podnela zahtev za razvod braka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

Međutim, vreme leči sve rane, pa je glumac vremenom uspeo da povrati simpatije publike, pošto je javno počeo da priča o svojim greškama i kako se podosta promenio od tada. Priznaje da ipak nije verovao da je Džozef njegov sin, sve dok dečak nije napunio osam godina - tek tada je Arnold počeo da uvidi sličnosti između njih dvojice.

Vrlo neprijatno saznanje bilo je da su u isto vreme bile trudne i njegova kućna pomoćica i njegova žena. 

- Imao sam ličnih neuspeha, ali ovo je, bez ikakve sumnje, bio najveći neuspeh. Bez ikakve sumnje. Ne samo neuspeh, već se osećate kao: "Ja sam kriv za to. Ja sam bio taj koji sam zeznuo." I ne možeš upirati prstom u bilo koga drugog - izjavio je glumac u "The Howard Stern Showu" u vezi sa situacijom u njegovom braku. 

Tada je i javno proznao da je sve sam "zeznuo" i da je svestan da duguje izvinjenje ženi i deci.

Kako su godine prolazile, Arnoldov vanbračni sin je rastao, a kako glumac otkriva ima solidan odnos sa njim i sa ostatkom porodica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

 

- On je sjajan i potpuno razume situaciju. Dakle, za njega je to vrlo teška situacija, kao i za moju drugu decu, za celu porodicu. Bilo je teško svima. Ali dogodilo se i sada to moramo prihvatiti, zar ne? - izjavio je Arnold.

Kako je poznato da je Džozefova majka radila u Arnoldovom domu, praktično je Džozef odrastao sa svojom polubraćom i polusestrama kao i sa ocem. Švarceneger je ubrzo i preuzeo na sebe finansijski deo roditeljstva, te je sinu kupio kuću sa bazenom i neretko ga podržava u svim aktivnostima.

A, kako može da se vidi na društvenim mrežama, Džozef je krenuo očevim stopama i veći deo vremena provodi u teretani i radi na svom telu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

 

Komentari (0)
Loading