Ekstremno ZGODAN i egzotičan: Sin Borisa Bekera je NAJPOŽELJNIJI Britanac, a nakon ovih fotografija biće vam i jasno zašto!

Najžena Vesti 30.11.2021 12:24 0

Samo godinu dana od kada su dobili sina Boris i njegova supuga Barbara stavili su tačnu na svoju ljubav

Ekstremno ZGODAN i egzotičan: Sin Borisa Bekera je NAJPOŽELJNIJI Britanac, a nakon ovih fotografija biće vam i jasno zašto!

Printscreen/Instagram

Jedan od najčuvenijih nemačkih tenisera svih vremena Boris Beker i poznata glumica Barbara Feltus zakleli su se na večnu ljubav 17. decembra 1993. godine, a samo mesec dana kasnije ostvarili se u ulozi roditelja i dobila sina Nou Gabrijela. 

Jedan od najvećih tenisera modernog doba, ali i svih vremena, Boris Beker i poznata glumica Barbara Feltus 17. decembra 1993 stali su na "ludi kamen", a samo mesec dana kasnije postali su roditelji jednog dečaka. 

Njegovo ime iznenadilo je ceo svet - Noa Gabrijel, a onda je Beker objasnio kako je došai na tu ideju. 

Boris je ovo neobično ime odabrao kako bi odao počast svojim velikim prijateljima Janiku Noi i Piteru Garbrijelu. 

Nakon šest godina zajednice stigla je i drugi sin - Elijas Beker koji je trebalo dodatno da učvrsti brak s obzirom na to da su se neretko dešavale rasprave i sukubi mišljenja. 

Početkom 2000. godine Boris i Barbara su rešili da stave tačnu na svoju ljubav, a u medijima se pojavila informacija da ju je teniser prevario sa modelom Angelom Armakovom dok je bila u blagoslovenom stanju sa drugim detetom.

Beker se nije previše obazirao na te teme, pa je vrlo brzp uplovio u ozbiljnu romansu za Angelom, a malo nakon toga su dobili i ćerku Anu.

No, Bekerov sin Elijas  (22) izazvao je ogromnu pažnju na društvenim mrežama gde ga prati više od 80 hiljada ljudi.  

Nedavno ga je prestižni magazin "Tatler" proglasio jednim od najpoželjnijih muškaraca u Velikoj Britaniji.  Elijas živi i radi u Londonu, gde aktivno se bavi modelingom.

-  Moj izgled nije nešto što sam smatrao jedino važnim. Ipak, u poslednjih pet godina nisu mi bili potrebni ničiji komplimenti da bih znao kako izgledam - rekao je mladić nedavno za medije.

Njegov izgled je potpuno nesvakidašnji, te je zbog toga nekoliko puta stao iza objektiva poznatih svetskih brendova. 

 

Komentari (0)
Loading