Ona je NAJVEĆA Mesijeva podrška: Zovu je NAJSKROMNIJOM milionerkom, a ovaj DETALJ vešto kriju od javnosti!

Vesti 30.11.2021 15:47 0

Antonela Rokuzo i Lionel Mesi su se zaljubili još dok su bili deca

Ona je NAJVEĆA Mesijeva podrška: Zovu je NAJSKROMNIJOM milionerkom, a ovaj DETALJ vešto kriju od javnosti!

EPA

U ponedeljak je po sedmi put Zlatna lopta dodeljena Mesiju.

Fudbaler je na svečanu dodelu došao sa svojom suprugom i sinovima. Mesi je bio obučen u crno odelo sa šljokicama i leptir mašnom, a u istoj kombinaciji su i sinovi bili odeveni.

Pored sinova, pažnju je odvukla i Mesijeva žena koja je nosila dugu, zlatnu haljinu.

Inače, fudbaler je u braku sa Antonelom od 2017. godine, a njihova ljubavna priča je prelepa jer se poznaju još od malena, kada je Mesi imao samo pet godina. Upoznali su se preko Antonelinog rođaka koji je ujedno u Mesijev najbolji prijatelj. Argentinac je jednom prilikom priznao da je još sa 10 godina bio zaljubljen u svoju sadašnju suprugu.

Lionel Mesi

EPA

 

U suštini, niko ne zna kada su oni započeli svoju ljubavnu romansu. Za njihovu ljubav se saznalo 2009. godine, a ona je zbog njega napustila studije i preselila se u Barselonu.

Par se venčao 2017. godine u Argentini, a javnost je bila oduševljena njihovom odlukom da svi ostaci hrane sa svečanosti bude donirana u dobrotvorne svrhe.

Antonela je postala manekenka, ali je i tu karijeru ostavila po strani, zbog sinova.

Iako supružnici ne pričaju o svom privatnom životu, rado dele porodične fotografije na Instagramu gde ih prate milioni ljudi. Inače, vrednost Mesijevnog bogatstva se procenjuje na 600 miliona dolara, a godišnja plata mu je 42 miliona dolara. Usto, još zarađuje milione na sponzorskim ugovorima.

Komentari (0)
Loading