Molitva na ovom mestu ima ČUDOTVORNU moć: Kaluđeri iz manastira Tumane PROGOVORILI o tome u čemu leži tajna ISCELJENJA

Vesti 30.11.2021 20:30 0

Mošti prepodobnog Zosima nalaze se u crkvi manastira Tuman i otkrivene su 8. avgusta 1936. godine

Molitva na ovom mestu ima ČUDOTVORNU moć: Kaluđeri iz manastira Tumane PROGOVORILI o tome u čemu leži tajna ISCELJENJA

Printscreen/Youtube

 

Manastir Tumane poznat je među narodom kao mesto gde se događaju medicinska čuda. Postoje brojna svedočenja o tome da su se vernici u ovom svetom mestu gde se nalaze mošti Svetog Zosima i Jakova izlečili od bolesti zbog kojih su bili gotovo opisani. Kaluđeri koji žive u manastiru otkrivaju da tajna isceljenja leži u veri i iskrenoj molitvi.

Iz svih krajeva Srbije vernici, osim po čudo, ovde dolaze kako bi se zahvalili na uslišenim molbama upućenim Svetom Zosimi.

Neretko se događa da parovi koji ne mogu da imaju dece, spas nađu baš u ovom manastiru. Takav slučaj bio je i sa Aleksandrom i Sanjom. Kako godinama nisu mogli da imaju poroda, nakon samo jedne molitve upućene Svetom Zosimi i Jakovu za tri nedelje desilo se čudo!

- Nemoguće je opisati tu sreću, nemo reči", kaže ovaj par, koji ne propušta priliku da se zahvali ovom velikom svecu nad čijim se moštima događaju čuda.

Manastir Tumane nadaleko je poznat po svojim čudima.

- Sve do isceljenje teških oboljenja, tumora, metastaza, ono što je nemoguće za doktore, posle molitve odu na pregled i sve je čisto - kaže kaluđer ovog manastira.

U ovom manastiru nalaze se mošti Svetog Zosima i Svetog Jakova Novog.

- Ko ima vere, dobija odgovor - kažu monasi i dodaju da Sveti Zosima rado odgovara na potrebe vernih i iskrenu molitvu.

Komentari (0)
Loading