Naslednica slavne manekenke osvojila modni svet: Ćerka Kristi Tarlington zasenila i svoju majku!

Vesti 25.04.2023 19:00 0

Ona je važila za jednu od najlepših žena, a sada je njena ćerka osvojila modni svet.

Naslednica slavne manekenke osvojila modni svet: Ćerka Kristi Tarlington zasenila i svoju majku!

Profimedia

Miljenica "Voga" i modnog sveta, Kristi Tarlington kod kuće ima ćerku koja izgleda da je krenula njenim stopama. Novi model na sceni je tinejdžerka koju je Kristi dobila u braku sa glumcem Edom Bernsom, a ime joj je Grejs Berns. 19-godišnja Njujorčanka koja je ovog meseca radila kao manekenka za modnu dizajnerku Karolinu Hereru, oduševila je modni svet. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRACE burns (@graciebrns)

 

Grejs je objavila slike na svojoj Instagram stranici na kojoj drži "Herrera" torbicu. Zvezda u usponu je pametno izrazila svoju zahvalnost zbog manekenske uloge ispod postavljene fotografije.

„Neopisivo sam zahvalna što sam imala privilegiju i priliku da budem deo ovog iskustva! Sva ljubav na svetu svakom božanskom čoveku koji je ovo omogućio!!!!!!!! Suze ljubavi i ljubavi i još ljubavi!!!!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRACE burns (@graciebrns)

 

Kristi, koja je postala slavna devedesetih kao zaštitno lice modnog brenda Kelvin Klajn, objavila je sliku sa svojom ćerkom. Njih dve su izgledale savršeno dok su pozirale jedne pored druge u belim košuljama i šarenim šalovima. Ovo nije Grejsin prvi manekenski nastup - već se pojavila na naslovnoj strani "Homme Girls and Pop." 

 

 

Naslednice manekenki i poznatih su sve češći slučaj u modnom svetu. 

Kristi Tarlington se i dalje bavi manekenstvom. Prošle godine je bila u novoj kampanji koju je snimila za Kelvin Klajn, i to za parfem "Eternity" čije je zaštitno lice bila devedesetih godina.

 

 

Poslednji put se pojavila na crvenom tepihu sa svojom ćerkom u oktobru na zabavi povodom 50. godišnjice "W Magazina" u Njujorku. Legendarni supermodel i njena lepa ćerka su obe bile šik crnim stajlinzima. Čuvena Kristi odlučila se za crnu kožnu mini haljinu, dok je Grejs ponela haljinu koja otkriva ramena.

 

 

Komentari (0)
Loading