Bila u braku sa BRUSOM VILISOM i Eštonom Kučerom, a sada ljubi lepu Beograđanku: Ko je Maša Mandžuka, devojka Demi Mur?

Najžena Vesti 01.12.2021 10:21 3

Slavna holivudska glumica nije službeno potvrdila niti demantovala vezu s Mašom Mandžukom, a paparaci su ih nebrojeno puta uhvatili zajedno

Bila u braku sa BRUSOM VILISOM i Eštonom Kučerom, a sada ljubi lepu Beograđanku: Ko je Maša Mandžuka, devojka Demi Mur?

Profimedia

Vest da je Demi Mur posle tri propala braka u vezi sa ženom srpskog porekla uzburkala je kako svetsku tako i domaću javnost.

Slavna glumica navodno je već skoro tri godine u vezi sa Mašom Mandžukom, modnom stilistkinjom srpskog porekla. Demi se zajedno sa Mašom stara o njenoj ćerkici Rumi Lou, koju je Mandžuka dobila pre dve godine sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom.

Nakon ljubavnih brodoloma, slavna glumica Demi Mur je pronašla sreću u ljubavi i to pored Beograđanke Maše Mandžuke, sa kojom je već nekoliko godina u vezi.

 

 

Njih dve su pre dve godine dospele u centar pažnje kada su se u stranim medijima pojavile informacije da je Demi usvojila Mašinu ćerku i da je posmatra kao svoje dete.

Kako pišu svetski mediji, Demi i Maša žive zajedno i zajedno odgajaju devojčicu.

 

 

Demi je kao druga majka Rumi. Često se mogu videti u šetnji Los Anđelesom - istakao je nepoznat izvor za "Dejli Mejl".

Ko je Maša Mandžuka?

Maša Mandžuka je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".

 

 

2016. je sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom dobila ćerku.

Doringer, inače rođeni Beograđanin, svestrani je umetnik sa trenutnom adresom u Amsterdamu. Pre nekoliko godina srpski mediji su pisali o njemu, kada je u Muzeju Grada Beograda otvorena njegova provokativna izložba "Bezlično".

 

 

Ipak, da je zaljubljena krenuli su da pišu srpski tabloidi još 2016., a sve se potvrdilo u leto 2017. kada je Demi Mur stigla u Beograd u posetu svojoj navodnoj devojci. 

Redovno na svom Instagramu Maša Mandžuka objavljuje fotografije na kojima je lepa holivudska glumica, te se više ne dovodi u pitanje da li su njih dve u initmnom odnosu. 

Komentari (3)
Loading
Stojke
01.12.2021 11:41

Plin jutros na pumpama 103 dinara

zora
01.12.2021 16:42

Zasto bi trebalo da nas zanima s kim Demi Mur ide u krevet i ko je ta Masa skojom spava?

Spomenka
09.01.2022 10:50

Sa skoro 60 godina i tri propala braka shvatila je da je gej...??!!