Više nije PLAVOKOSA i postala je GLUMICA: Ana Mihajlovski još jednom oduševila svojim izdanjem, a zbog jedne stvari svi pričaju o njoj!

Najžena Vesti 01.12.2021 14:22 0

Voditeljka Ana Mihajlovski napravila je promenu u svom izgledu o kojoj sada svi pričaju

Više nije PLAVOKOSA i postala je GLUMICA: Ana Mihajlovski još jednom oduševila svojim izdanjem, a zbog jedne stvari svi pričaju o njoj!

Printscreen/Youtube

Neko vreme unazada nismo imali priliku da vidimo Anu Mihajlovski u struci za koju je i povezujemo. Umesto voditeljstva lepa Ana Mihajlovski odlučila se na drastičnu promenu u karijeru. 

Ana je, naime, zaigrala u seriji "Dinastija", a kada se pojavila u epizodi koja je sinoć emitovala iznenadila je mnoge, kako svojim učešćem u ovom projektu, tako i činjenicom da se odrekla svog zaštitnog znaka, odnosno plave kose.

Ana je tumačila jednu od uloga u domaćem rimejku pomenute američke sapunice, a odlučila se za veliku promenu imidža i postala brineta, što su svi imali priliku da vide.

Poznata voditeljka se, inače, povukla iz javnosti proteklih godina, pa od učešća u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" nismo imali priliku da je viđamo, osim u vrlo retkim prilikama na gradskim dešavanjima.

Ona je u međuvremenu prodala svoj profil na društvenoj mreži Instagram, a kada ga je ponudila za prodaju istakla je da će kupac novac direktno uplatiti na račun mališana kome je dijagnostikovan rak bubrega i za kog su se u tom trenutku skupljala finansijska sredstva za lečenje. 

Kako vam se dopala Ana Mihajlovski u popularnoj seriji? 

Ukoliko ste gledali sinoćnu epizodu pištie nam u komentarima vaše utiske! 

 

Komentari (0)
Loading