U maju je HITNO primljena u Urgentni zbog UNUTRAŠNJEG KRVARENJA, a sada se Slađana Milošević i oglasila!

T.Đ Vesti 21.07.2021 13:31 0

Legenda jugoslovenske muzike uspešno je prebrodila loš period

U maju je HITNO primljena u Urgentni zbog UNUTRAŠNJEG KRVARENJA, a sada se Slađana Milošević i oglasila!

Printscreen/Youtube

Jugoslovenska muzička ikona Slađana Milošević početkom maja primljena je u Urentni centar u Beogradu zbog unutrašnjeg krvarenja. 

Mediji su tada prenosili da je pevačicino zdravstveno stanje u maju bilo veoma zabrinjavajuće. 

Miloševićeva je nakon cele drame otkrila kako se tada nosila sa bolešću, i da je borba protekla veoma hrabro i stoički. 

- Nažalost, rođenjem sam svrstana u kategoriju ljudi koji imaju nežno zdravlje, kako se to nekad govorilo. Navikla sam da se pojavljuju problemi, koje rešavam brzo i efikasno. Poslednji boravak u bolnici trajao je dvadesetak dana. Pogoršanje je nastalo naglo i neočekivano. Ne znam šta se desilo sa mojim organizmom, verovatno je došlo do faze „prenapregnutosti materijala" zbog svega što se u mom životu događa, i jednostavno je odreagovao na mestu najmanjeg otpora, odnosno tamo gde sam najslabija - iskreno je ispričala Slađana i dodala da ni u jednom momentu nije paničila.

- Trenutak zdravstvene krize sam, po mišljenju drugih, čudno doživela, ali dobro je što sam imala takav stav. Primila sam to bez panike, iako je bilo kritično. Smatrala sam to nekom vrstom čišćenja. Pošto nemamo dobre mehanizme čišćenja, osim ako se time ne bavimo, negativni materijal se nagomila i eksplodira, na više načina - zaključila je Slađana za „Gloriju“.

 

Komentari (0)
Loading