GODINU DANA JEZIVE MISTERIJE U VEZI NESTANKA MARIJANE SEIFERT Sumnja se da je ubijena, otac joj preminuo, majka van sebe i neutešna!
Foto: Youtube/Printscreen

Marijana Seifert, domaćoj javnosti poznata po pobedi u rijalitiju "Veliki brat", nestala je pre godinu dana. Njoj se izgubio svaki trag, a do danas njena porodica nema odgovor na pitanje šta se desilo. 

Marijanin otac Ivo je pokušavao na sve načine da sazna šta mu se desilo sa ćerkom, čak je i štrajkovao ispred policijske stanice, ali bezuspešno. On je, nažalost, pre četiri meseca preminuo od raka pluća, a samo nedelju dana pred smrt je saznao da je oboleo.

GODINU DANA JEZIVE MISTERIJE U VEZI NESTANKA MARIJANE SEIFERT Sumnja se da je ubijena, otac joj preminuo, majka van sebe i neutešna!

Printscreen

 

Marijanina majka Gordana je u teškoj ispovesti pričala o svemu što ju je snašlo.

- Previše je tuge u meni, očaja i razočaranja. Bol je svakim danom sve veća, u početku nisam bila ni svesna šta se dogodilo, mislila sam da je reč o nekoj šali - započela je ona, pa nastavila:

- Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebalo da ode kod prijateljice i da joj pomogne u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako ne želi da se razvede i da će sve učiniti da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu.

Marijana ne bi naudila sebi

Gordana je sigurna da njena ćerka ne bi naudila sebi zbog problema, jer je previše volela život.

- Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne krivim, nego samo želim da se sazna istina. Meni je najmanje verovatna mogućnost da je moja ćerka sebi nešto napravila. Volela je život i naprosto znam da sebi ne bi nešto napravila. Da se ne bi ubila! Ako se to dogodilo, onda je to bilo u teškom rastrojstvu, ali kažem vam, moj majčinski instinkt oseća da se ovde ne radi o samoubistvu - ispričala je Gordana o dodala:

- Posredi je nešto drugo. Rekao bi moj pokojni Ivo: ‘Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju!‘. Ostatak svog života posvetiću u traganju za time što se dogodilo Marijani i neću dozvoliti da mi iko i išta stane na put, boriću se svim sredstvima.

Smatra da policija nije dobro ispitala slučaj

Majka nestale Marijane apeluje na to da policija ponovo pokrene slučaj ispočetka

- Nažalost, mislim da policija nije pristupila tom slučaju kako je trebalo i ovim putem ponovno apelujem neka počnu ispočetka sve da istražuju. U ovih godinu dana poslala sam im nekoliko dopisa postavljajući brojna pitanja koja me muče. Iznela sam im sve svoje sumnje. Pokazala sam i poruke koje sam dobila od Marijane, slala ih je još i sestri i jednoj prijateljici, u kojima prestrašeno piše o pretnjama koje je dobijala od bliske osobe - otkrila je ona za "Slobodnu Dalmaciju", pa zaključila:

- Pretilo joj se da će nestati preko noći, kako je niko neće naći, u lice su joj govorili kako će se iscenirati njen nestanak i doživotno strpati na psihijatriju. Vidite, to povlači za sobom toliko teorija. Je li ona namerno namamljena na taj most, je li neko angažovao nekoga da joj naudi, je li prisilno negde zatvorena?

Podsetimo, Marijanin nestanak prijavljen je 27. aprila prošle godine. Ona je nestala s kućne adrese u Lastovskoj ulici u Zagrebu. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Nestanak je prijavio njen suprug Karlo Seifert, a svakojaki detalji su izlazili u javnost u prethodnih 12 meseci. Međutim, do danas niko ne zna šta se sa njom desilo.

ŠTA SE DESILO VIKI MILJKOVIĆ? Isplivala pevačicica fotka koja zabrinjava, ne liči na sebe! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading