Marija Kilibarda otkrila zašto NE ŽELI DA SE UDA iako voli svog izbarnika: Neke stvari su ipak sumanute!

Najžena Vesti 02.12.2021 09:54 0

Jedna od najlepših žena na našim malim ekranima od početka karijere čuva svoju privatnost, pa je tako ćutala i dok su mediji detaljno najavljivali njeno venčanje. Sada je, ipak, otkrila zbog čega do njega nije došlo

Marija Kilibarda otkrila zašto NE ŽELI DA SE UDA iako voli svog izbarnika: Neke stvari su ipak sumanute!

Alo

Voditeljka Marija Kilibarda već neko vreme uživa u srećnoj vezi s Branislavom Vučelićem, sinom političara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović.


Proteklih meseci mediji su pisali da se par sprema za romantično venčanje i, štaviše, objavljeni su brojni detalji ceremonije i proslave, a par se za sve to vreme nije oglašavao, budući da voditeljka preferira da ne priča javno o svojoj intimi. Do venčanja ipak nije došlo na datum kada je očekivano, a Marija sada ističe da je on i za nju bio iznenađenje i da je o svemu čitala u novinama kao i njeni fanovi.


— I ja sam iz novina saznala da spremam venčanje. Nije mi to baš prijalo, jer niko od kolega me nije pozvao da proveri informaciju. Oko nas ljudi umiru, izgubili smo bliske prijatelje u uvoj pošasti i potpuno je sumanuto da sada razmišljamo o venčanju. To ne znači da ne želimo i da se neće desiti — ističe Marija za Blic.

Mediji su, inače, ranije pisali da će venčanje biti donekle tajno i da ne žele da privlače previše pažnje javnosti.


— Upravo zbog toga su odlučili da naprave tajno venčanje. Ne žele da prave pompu oko toga, žele intimnu proslavu koju će organizovati u krugu porodice i prijatelja. Uveliko rade na pripremama, i ako sve protekne po planu, venčaće se na proleće iduće godine — istakao je izvor blizak paru.

Budući da se Marija bavi i dizajniranjem nakita, navodno će ona biti zadužena za izgled venčanog prstenja.


― Marija želi da sve bude kako je ona zamislila, voli da ima totalnu kontrolu nad situacijom. Upravo zbog toga će sama dizajnirati burme. Ubeđena je da to niko neće uraditi bolje od nje, ne želi klasične burme ― rekao je nedavno neimenovani izvor. ― Njen nakit ima motive lavirinta, ona smatra da je život lavirint, ali da ljubav uvek pokazuje pravi put. Upravo time se vodi i dok osmišljava prstenje koje će ona i Bane nositi do kraja života.


Upućeni veruju da je pred parom divan život.


― Siguran sam da će se super slagati u braku, jer im veza odlično funkcioniše. Ne svađaju se, dopunjuju se u svakom smislu. Porodice su se takođe upoznale, i svi iz okruženja prihvataju njihov odnos. To je jako bitno za skladan odnos ― ističe izvor.

Komentari (0)
Loading