"Iza zatvorenih vrata dešava se PAKAO": Dadilja u jezivoj ispovesti otkrila šta Anđelina Džoli zaista radi svojoj deci

Ž. T. Vesti 02.12.2021 11:02 0

Kontroverzna, prelepa, neobuzdana, jedninstvena, ali i posvećena majka - sve su to opisi koji nas mogu asocirati na Anđelinu Džoli, ali njena dadilja se ipak ne bi složila

"Iza zatvorenih vrata dešava se PAKAO": Dadilja u jezivoj ispovesti otkrila šta Anđelina Džoli zaista radi svojoj deci

Tanjug

 

Andjelinu Džoli najčešće možete videti u društvu njene biološke i usvojene dece, čak i na crvenom tepihu. Nesumnjivo, ona se trudi da ubedi javnost da je idealna i posvećena majka. Navodi njenih bliskih ljudi to ipak demantuju.

Način na koji je zajedno sa suprugom Bredom Pitom odgajala svoju prvu biološku ćerku Šajlo, oduvek je bio  predmet kritike. Šajlo je godinama viđana u isključivo dečačkim stvarima i sa kratkom kosom. Ponosni roditelji su pravdali ovu odluku željom da dopuste detetu da bude upravo onakvo kako se oseća. Javnost je najćešće bila podeljena, ali je ona i dalje imala epitet dobre majke.

Nakon razvoda Bred Pit je često istupao sa izjavama da se iza savršenog oklopa, ne kriju savršeni mehanizmi vaspitavanja dece. Taj period je protekao u bučnim svađama i međusobnim optužbama, a čini se da je ipak Bred lošije prošao. Njihova borba oko starateljstva i dalje traje.

Dadilja otkrila jezive detalje iz života popularne glumice

Dadilja koja je provodila 24 časa sa glumicom i njenom decu, otkrila je do sada nepoznate podatke.

- Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast -  rekla je dadilja u intervjuu za američki "Ok magazin" i dodala da Anđelina ne može da obuzda decu, a da je situacija postala posebno  dramitična  otkako se razvela od Breda 2016. godine.

Ona je htela bebu, ali je GLUMAC tada pobegao od obaveza: Kako je DŽENIFER dala BENU drugu šansu za ljubav?!

-Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bi mogli da razlikuju  ispravno od pogrešnog. Anđelina  stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu -  mišljenje je dadilje koja je čuvala šestoro Anđelinine dece.

Voli da pije

Dadilja je potvrdila da Anđelina voli da popije i da praktično svako veče otvara bocu crvenog vina. Možda joj to niko ne bi ni zamerio, da ona svoje simpatije prema alkoholnim pićima ne deli sa decom, i to u bukvalnom smislu. Ona im često dozvoljava da popiju piće ili dva, iako je reč o maloletnoj deci. Posebno je naglasila da  je ovde reč o neviđenom licemerju, jer je njen najjači argument u borbi za starateljstvo upravo bila oputžba upućena njenom bivšem mužu. Ona je često isticala da je Bred alkoholičar. 

Bred joj je najvažniji

Prepričala je i kako 46-godišnja glumica navodno,  zbog posla često pregleda video materijal koji sadrži nasilje i škakljive scene, a ne ustručuje se da ga prikaže i deci. To nije bio slučaj dok je Bred živeo u kući.

Sad je dodala i da je čula da Anđelina ostavlja decu bez nadzora, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film. Iako je ova poslednja izjava više na nivou trač partije , očito je da je imidž Anđeline Džoli dobro poljuljan.

 

 

Komentari (0)
Loading