Ona je htela bebu, ali je GLUMAC tada pobegao od obaveza: Kako je DŽENIFER dala BENU drugu šansu za ljubav?!

Najžena Vesti 02.12.2021 11:48 0

Najveća vest o poznatima 2021. godine nesumnjivo je bila povratak "Benifer", odnosno pomirenje Dženifer Lopez i Bena Afleka, zlatnog para s početka dvehiljaditih, a već mesecima spekuliše se kako je uopšte došlo do toga da se 17 godina nakon raskida veridbe oni ponovo zaljube.

Ona je htela bebu, ali je GLUMAC tada pobegao od obaveza: Kako je DŽENIFER dala BENU drugu šansu za ljubav?!

Printscreen/Instagram

Dženifer Lopez (52) i Ben Aflek (49), najpopularniji slavni par na svetu u periodu od 2002. do 2004. godine je bez ikakve sumnje par o kom se najviše priča ove godine i iz dana u dan mame uzdahe milionima ljudi širom sveta.

Oni se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri: šetaju držeći se za ruke, šapuću i golicaju se u javnosti, na aerodromu se opraštaju dugo, dugo, ne skidajući ruke jedno s drugog...

Iako se isprva spekulisalo da je sve samo pažljivo razrađen marketinški potez, po svemu sudeći, njihova ljubav je prava u svakom smislu, a latino diva se već preselila u Los Anđeles iz Majamija sa svojom decom Maksom i Eme da bi bila bliže Afleku.

Sve vreme se, međutim, pitamo kako je to uopšte moguće — njihov raskid 2004. bio je iznenadan i možda čak i burniji nego što se misli jer je vest o rastanku podelio PR Džej Lo, nakon čega je Benov PR rekao "da se s njihove strane ipak neće desiti rat". Kako su se pevačica i glumac ponovo povezali i toliko zaljubili?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


— Definitivno mogu da kažem da je meni prelepo — iskren je Aflek bio u razgovoru za WSJ. Magazine. — To je dobra priča. To je odlična priča! I, znate, možda ću je jednog dana ispričati. Zapisaću sve... i onda ću to zapaliti!

On je istakao i da je zahvalan na tome što je "dobio drugu šansu", kako u karijeri, tako i na privatnom planu, ali i, kako kaže, kao ljudsko biće.


— Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da kao drugu šansu iskoristite prilike koje vam to sazrevanje pruža — dodao je Aflek.

Pre nekoliko meseci, američki mediji tvrdili su da je Aflek napravio prvi korak, dok se Dženiferina veza s Aleksom Rodrigezom "raspadala". TMZ je pisao da je glumac u februaru kontaktirao s bivšom verenicom, u trenutku dok je ona u Dominikanskoj Republici snimala romantičnu komediju Shotgun Wedding. Navodno joj je poslao i-mejl u kojem joj je napisao da izgleda prelepo na fotografijama sa snimanja koje su se pojavile u medijima. Ovaj portal dodaje da je Ben poručio Džej Lo da bi voleo da je i on u Dominikani, ali je u tom trenutku u Bostonu snimao film The Tender Bar sa Džordžom Klunijem. Komunikacija se nastavila i u narednom periodu, sve dok krajem aprila Dženifer nije završila snimanje i vratila se s Kariba. Navodno je Aflek napisao i kako bi voleo da "ima Dženiferino srce", a ona se raznežila zbog ovih poruka. U tom trenutku pevačica je i dalje zvanično bila verena za nekadašnjeg bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza, s kojim joj mesecima nisu cvetale ruže, a 15. aprila je par izdao saopštenje za medije kojim su priznali da više nisu zajedno.

Dženifer i Ben upoznali su se na snimanju filma "Gigli" i od tada su bili nerazdvojni, na opšte oduševljenje javnosti. Fanovi su ih obožavali, paparacima su donosili ogromnu zaradu, a kada se pročulo da planiraju da stanu na ludi kamen, nastala je opšta histerija. Navodno, tolika da su zbog nje odložili venčanje i, na kraju, raskinuli.


— Zbog velike pažnje medija u vezi s našim venčanjem, odlučili smo da ga odložimo — naveli su Džej Lo i Ben Aflek u zajedničkom saopštenju u septembru 2003, samo nekoliko dana pre zakazane romantične proslave ljubavi u Santa Barbari. — Kad smo počeli ozbiljno da razmatramo da unajmimo tri "lažne mlade" za tri različite lokacije, shvatili smo da je sve pošlo naopako.

Posle saoptenja njihovih portparola, nijedno od njih dvoje nije pominjalo raskid sve do 2008. godine, kada je Ben u jednoj emisiji istakao da misli da su njih dvoje pogrešili jer su bili previše dostupni. I sama Dženifer je 2016. pominjala da je "Benifer" bila pod pritiskom i da su oni bili u vezi u danima rađanja tabloida. Međutim, izvor blizak paru tada je rekao da problem nisu bili samo paparaci, već i to što su oni bili u različitim životnim fazama.
Dženifer je bila spremna da ima decu, a Ben nije želeo da se odrekne svog života neženje. Na kraju joj je dosadilo da ga čeka, iako joj je to slomilo srce na kraju — istakao je neimenovani izvor.


Međutim, odmah po raskidu, Ben je počeo da se viđa sa Dženifer Garner i s njom zasnovao porodicu već sledeće godine.

 

Komentari (0)
Loading